24.06.2023
Emilian Cretu - fotografie de exceptie, alaturi de familia sa! Vezi ce mesaj emotionant a scris actorul - FOTO

Actorul Emilian Cretu a publicat cateva imagini pe pagina sa de Instagram, cu cele mai importante femei din viata lui: mama, matusa si nepotica! Vezi cat de fericiti sunt acestia!

Emilian Cretu este un actor din Republica Moldova, bine cunoscut in mediul online si datorita faptului ca isi bucura frumos femeile din viata sa. De aceasta data, el a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie, alaturi de: mama, matusa si nepotica sa.

„Florile din gradina raiului!!!”, a scris Emilian si a adunat in decurs de cateva ore mii de aprecieri si sute de comentarii.

Valeria Lungu - criticata dur de internauti din cauza inaltimii! Vezi ce raspuns a dat bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Emilian a marturisit mai apoi intr-un InstStory: „Ador sa fac poze la poarta. Pentru ca mereu este cineva care ma asteapta si ma petrece la drumul mare, #mama”.

Internautii au venit cu mesaje frumoase in sectiunea comentarii: „Frumoasa familie”/„Cat de important sa stii , ca te asteapta cineva acasa”/„@emiliancretu sa stii ca cu asa flori esti cea mai norocoasa persoana din lume”, etc.

Georgina Rodriguez, intr-un costum de baie minuscul, pe iaht, in Sardinia. Ea cu ochii pe copii, Cristiano Ronaldo, relaxare deplina

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie