23.06.2023
Valeria Lungu - criticata dur de internauti din cauza inaltimii! Vezi ce raspuns a dat bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Bloggerita, Valeria Lungu, a fost dur criticata pe pagina sa de Instagram, fanii i-au reprosat ca este prea mica de inaltime pentru a fi model.

Valeria Lungu este foarte activa pe retelele de socializare, aceasta posteaza cat mai multe lucruri din viata sa, insa de curand aceasta a primit un mesaj, unde o urmaritoare i-a trimis un mesaj jignitor de felul cum arata. 

Valeria, vizibil deranjata, a marturisit:„Nu inteleg oamenii astia! Nu inteleg in ce mediu traiesc”.

„Trebuie sa lasam oamenii din jur sa ne afecteze! Nu conteaza ce spun ei despre corpul tau, mintea ta si actiunile tale. Noi toti am venit cu un scop pe care ei vor sau nu, locul nostru este acolo unde ne este scris! Si daca locul meu este in online, inseamna ca eu trebuie sa transmit un mesaj!”, a mai adaugat bloggerita.

„Christine nu este o casnica disperata!”. Prietenii sotiei instrainate a lui Kevin Costner ies in apararea acesteia

„E ok sa ai 1.50 inaltime, daca esti sanatos si te simti bine in pielea ta! E ok sa ai 1,90 inaltime, cine sunt ei sa te judece pentru ca Dumnezeu asa te-a creat? 30kg/70kg/100kg Ce conteaza? Exista pereche pentru toata lumea, exista un scop pentru toti!”, a concluzionat Valeria.

Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 480 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Inca un milion de vizualizari! Piesele din noul album, al rapperilor Magnat si Feoctist, fac senzatie pe Youtube - VIDEO

Articole din aceeasi categorie