24.06.2023
Georgina Rodriguez, intr-un costum de baie minuscul, pe iaht, in Sardinia. Ea cu ochii pe copii, Cristiano Ronaldo, relaxare deplina

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo nu au scapat de paparazzi nici in Sardinia, acolo unde se afla in vacanta. Alaturi de copiii lor, fotbalistul si iubita lui au ales Italia ca destinatie de vacanta. 

Georgina, in varsta de 29 de ani, si-a aratat formele voluptoase fara retineri. A ales un slip foarte decupat si, fara a-si lua ochii de la copii, a stat la bronzat. De cealalta parte, partenerul ei s-a relaxat total si si-a expus patratelele de pe abdomen in timp ce statea la soare. S-a aventurat si in mare, la bordul unui ski-jet.

„Christine nu este o casnica disperata!”. Prietenii sotiei instrainate a lui Kevin Costner ies in apararea acesteia

Cristiano Ronaldo are cinci copii: trei de dinainte de a o cunoaste pe Georgina si doua fetite cu aceasta. Ronaldo si Rodriguez sunt impreuna din 2016. Desi nu sunt casatoriti, publicatiile spaniole spun ca cei doi au un contract conform caruia, in cazul unei separari, Georgina va primi sprijin financiar. Se vorbeste despre 100.000 de euro pe luna pentru tot restul vietii ei si dreptul de proprietate asupra casei din Madrid pe care o au impreuna.

Vasul de croaziera de 6,5 milioane de euro, pe care il detine Cristiano Ronaldo, are cinci dormitoare si sase bai. La bordul ambarcatiunii au fost instalate toate sistemele de entertainment, in special pentru copii. Cu toate ca il foloseste doar pentru vacante, Ronaldo are amenajata pe iaht si o sala de fitness pentru a se mentine tot timpul in forma.

Cel mai mare mall din tara, in curand la Chisinau! Vezi cum a fost evenimentul STROYKA PARTY - VIDEO

Articole din aceeasi categorie