05.09.2023
La multi ani, PRO TV! Emisiunea Gusturile se Discuta a dat startul cu o editie aniversara. Vezi care a fost atmosfera de la sarbatoare - VIDEO

Au curs urarile, dar si paharele pline cu vin spumant! Emisiunea Gusturile se Discuta a dat startul cu o editie aniversara dedicata celor 24 de ani Pro TV. Care a fost atmosfera de sarbatoare, aflati in articolul de mai jos.  

Un tort spectaculos, invitati de onoare si multe felicitari. Noul sezon al emisiunii Gusturile se Discuta a revenit pe micile ecrane cu o editie aniversara in care musafiri au fost pe rand prezentatoarele Pro TV, Anisoara Loghin, Valeria Capra, Vlada Mardari, dar si interpretul Ion Paladi. Nu au gatit, dar au venit cu cele mai calde urari si au rascolit prin amintiri.

Valeria CAPRA, PREZENTATOARE PRO TV: „Eu sunt generatia care a crescut cu Pro TV si ma simt o norocoasa si o fericita ca muncesc aici”.

Ion PALADI, INTERPRET: „Intotdeauna cand este un eveniment in familia Paladi, Pto TV-ul reflecta cumva aceste momente frumoase din viata noastra.”

Iulia DELIU, PREZENTATOARE GUSTURILE SE DISCUTA: „Cea mai longeviva televiziune privata din tara noastra si cu asta toate s-au zis”.

Anisoara LOGHIN, PREZENTATOARE PRO TV: „E ca un vin bun, cu cat e mai vechi cu atat e mai de calitate”.

Barbie din Moldova! Cine este tanara pe care o poti confunda cu Margot Robbie - FOTO

Dianna ROTARU, INTERPRETA: „Pro TV, la multi ani”.

Petru CHICU, CHEF: „Multumesc Pro TV-ul ca ne ofera aceasta platforma sa facem totul frumos”.

SINCRON: Valeria CAPRA, PREZENTATOARE PRO TV: „Sa nu dezamagim, sa fim aproape de oameni, sa fm echidistant si sa fim liberi”.

Anisoara LOGHIN, PREZENTATOARE PRO TV: „Sa ne traiasca Pro TV-ul si sa traim si noi”.

Vlada MARDARI, PREZENTATOARE PRO TV: „Mult succes in acest nou sezon, fie ca toti invitatii care vin aici sa creeze aceasta stare de bine pe care voi o creati”.

Editia aniversara a avut un moment emotionant si o surpriza. Dianna Rotaru si-a luat ramas bun de la colegii de platou si i-a predat stafeta Iuliei Deliu.

Dianna ROTARU, INTERPRETA: „Eu nu plec foarte departe pentru ca stau peste drum, asa ca dragi colegi o sa vin sa mai bem un vin spumant si sa sarbatorim plecarea mea frumoasa. Iti doresc mult succes, sper telespectatorii sa fie alaturi de tine sa te sustina cu comentarii, cu toto felul de aprecieri. Iar eu voi fi un telespectator fidel chiar daca am un alt proiect pe care trebuie sa-l realizez pentru ca sunt femeie si nu ma opresc aici”.

Ion Paladi si Dianna Rotaru au facut ca atmosfera de sarbatoare sa se simta din plin in bucataria Gusturile se Discuta.

Premiera muzicala de la Gabriel Nebunu! Vezi cat de bine suna noua melodie, dar si ce dezvaluiri a facut interpretul: „Am cam dormit prin aeroporturi, patul de acasa nu...” - VIDEO
Anatolie Melnic a pregatit cele mai provocatoare intrebari pentru prezentatoarele Pro TV.

Anatolie MELNIC, PREZENTATOR GUSTURILE SE DISCUTA: „Care a fost cea mai placuta emisiune a ta”?

Anisoara LOGHIN, PREZENTATOARE PRO TV: „Cu sotul meu”.

Anatolie MELNIC, PREZENTATOR GUSTURILE SE DISCUTA: „Ce emisiune vezi mai neinteresanta”?

Iulia DELIU, PREZENTATOARE GUSTURILE SE DISCUTA: „Mai putin urmaresc isanatate, de fapt”.

Iar traditional, Petru Chicu a venit cu o noua reteta.

Vlada MARDARI, PREZENTATOARE PRO TV: „ Petru nu am mancat 3 zile pentru ca am stiu ca ne gatesti tu astazi si nici noaptea”.

Pentru multa voie buna, retete delicioase si invitati speciali, urmariti Gusturile se Discuta in fiecare duminica incepand cu ora 21.00, doar la PRO TV.

Un nou cuplu in showbiz? Eva Timus, surprinsa in ipostaze tandre cu feciorul lui Gabriel Stati. Vezi ce imagine a publicat interpreta pe social media - FOTO

Articole din aceeasi categorie