06.09.2023
„Stiu ca nu v-ati asteptat, ca nici eu nu...". Emily Istrate, in bucataria Chefi la Cutite! Ce a gatit interpreta, dar si cum au apreciat farfuria juratii - FOTO/VIDEO

Emily Istrate are ca pasiune nu doar muzica dar si gatitul. In editia din seara trecuta a emisiunii Chefi la cutite, chef Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu au gustat un preparat legati la ochi. 

 „Numele meu este Emily Istrate, am 19 ani si sunt din Chisinau. Sunt interpreta de muzica pop! Pasiunea mea pentru gatit a aparut din Japonia, de cand aveam 8 ani si am mers pentru prima data. O sa gatesc chicken curry rice cu pui si ciuperci", a spus Emily Istrate.

Concurenta a povestestit ca a mancat pentru prima data acest preparat cand mama ei l-a gatit acasa folosind niste condimente aduse din Japonia.

„Este unul dintre felurile mele de mancare preferate. Nu am emotii. Pentru mine, gatitul este cea mai relaxanta activitate dintre toate. Cred ca mi-ar placea sa fiu in echipa lui Sorin Bontea", a mai spus interpreta in cadrul emisiunii.

Chef Bontea si Florin Dumitrescu au decis ca concurenta trece in etapa urmatoare.

Emily Istrate, indragostita de bucataria japoneza! Ce a gatit concurenta -  YouTube

„Stiu ca nu v-ati asteptat, ca nici eu nu m-as fi. Daaar, cu toate acestea, pe langa cantat, mai si gatesc (uneori). Asa ca astazi, incepand cu 20:30, ne vedem la @chefilacutite pe Antena1.  Nu va arat aici ce am pregatit, ca sa ma asigur ca va uitati diseara. Apropo, avand in vedere ca este un show despre mancare, am decis ca este timpul sa deschid un subiect pe care nu l-am expus public niciodata. Sper ca experienta mea sa serveasca drept punct de sprijin pentru cei care au nevoie Eat well! Stay healthy! Ne vedem diseara. Pup”. spunea Emily, pe pagina ei de Instagram inainte de emisiune.

Emily Istrati este o tanara interpreta din Republica Moldova, in varsta de 19 ani. Aceasta a devenit cunoscuta dupa ce a participat la „Golos Deti” din Rusia, sezonul 6. Emily a mai participat la - „Golo Deti Ucraina” si „Next star”, interpretand „Hora din Moldova”.

Articole din aceeasi categorie