25.02.2022
Emilian Cretu - cu lacrimi in ochi! Actorul isi asteapta rudele din Ucraina si spune ca este indignat ca unii moldoveni profita de situatia ucrainenilor si scumpesc chiria la apartamente: „Casa mea este deschisa pentru toti cei care au nevoie de ea” - VIDEO

Chiar din prima zi de razboi chiria la apartamentele din Chisinau s-au scumpit drastic. Mai multe persoane publice din Republica Moldova au ramas indignate de cele intamplate, printre care si Emilian Cretu.

Prin intermediul mai multor filmulete publicate pe Instagram, Emilian a vorbit despre faptul ca in asemenea momente dificile poti vedea fata adevarata a unor oameni. „Azi nu prea am aparut pe aici pentru ca nu stiam ce sa zic. Pur si simplu vazand ce se intampla pe internet... Nu stiu daca este adevarata aceasta stire ca in Republica Moldova s-a scumpit drastic tot ce inseamna apartamente si hotele. Stand si analizand imi dau seama ca anume in astfel de momente vedem cine este om si cine este, nu stiu cum sa-i zic... Inteleg ca pe timp de razboi se fac multi bani, dar oameni buni, cel mai important este omenia. Daca un om are nevoie de ajutorul meu eu trebuie sa il ofer pentru ca in astfel de situatii ma pot pomeni si eu. Ma scuzati ca ma balbai, dar am o stare ca imi vine sa vomit incontinuu.”, a mentionat actorul.

Dezvaluiri Click! Gina Pistol, mama pentru a doua oara?: „Dumnezeu asaza lucrurile asa cum e mai bine”

Acesta a mai adaugat ca are rude in Ucraina pe care le va primi in casa lui. „Vin rudele mele din Ucraina, am acolo matusa, verisoara. Sunt la vama, sper sa ajunga cat mai curand.”

Totodata, cu lacrimi in ochi, Emilian Cretu a spus ca este gata sa primeasca in casa sa pe toti cei care au nevoie de adapost. „Casa mea este deschisa pentru toti cei care au nevoie de ea.”

Nu si-a putut stapani lacrimile! Diana Mocanu - momentele pe care nu le va uita niciodata, dupa ce tocmai a revenit din mijlocul razboiului: „Cel mai tare imi parea rau de oamenii care au ramas in Ucraina” - VIDEO

Joi dimineata, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. Ulterior, mai multe vedete din Rusia s-au aratat indignate de decizia presedintelui rus.

Articole din aceeasi categorie