25.02.2022
Dezvaluiri! Gina Pistol, mama pentru a doua oara?: „Dumnezeu asaza lucrurile asa cum e mai bine”

Dupa aproape doi ani de cand a filmat pentru pelicula "Odata pentru totdeauna" iata ca s-a lansat filmul in cinematografe, iar Gina Pistol (41 de ani) a participat la premiera de gala de la Baneasa, unde a venit insotita de Smiley, care are un rol principal in film.

Am profitat de ocazie si am stat de vorba cu vedeta, care la un an de la nastere arata senzational si nici nu zici ca a nascut.

Hello, Gina. Nu pot sa nu remarc ca arati senzational. Ce faci pentru asta?

Crezi? Multumesc! Sa stii ca mai am de lucru. Am facut doar 10 antrenamente cu Carmen Fit. Si am tinut dieta. Dupa care, am avut o perioada cand n-am mai putut sa ma antrenez, iar acum am inceput filmarile.

Faci de toate. Ai jucat in filmul "Odata pentru totdeaauna"... S-au intalnit talentele intre ele, tu si Smiley.. Cum a fost sa joci in filmul asta?

Este mult spus "joc". Am avut un rol foarte mic. Oricum, l-am insotit pe Andrei la filmari. Era in perioada cand eram insarcinata. Il insoteam pe Andrei pentru ca o mare parte din filmari au avut loc in tara si mie imi place sa vizitez, sa calatoresc. Si la studio merg la el, imi place sa casc ochii. Si, cred ca, cumva, Iura Luncasu, regizorul filmului, daca m-a vazut ca sunt pe acolo, a zis "hai, ma, nu vrei, uite, mai am un rol, asa, vrei?", zic "da, cum sa nu?".

Interpretezi propriul tau rol?

Nu. O sa vedeti in film ca nu este vorba de Gina Pistol.

Eu stiu dinainte ca si canti, acum si joci...

Hai, ca nu fac chiar de toate. Cant, asa, prin casa si prin baie.

Stiu ca ai luat cursuri de canto, la Crina Mardare.

Da, dar a fost pentru sufletul meu. De cantat, il mai zapacesc pe saracul Andrei, prin casa. Dar, asta nu inseamna ca voiam o cariera in muzica. Am facut-o ca sa inteleg mai bine muzica.

Cum e Gina dupa ce a nascut?

E mama, e iubita, e diva pe Instagram, e femeie in casa. E in toate rolurile. Si, bucataresc, cand am timp.

Te intorci la "Chefi la cutite"?

Mi-e foarte dor de colegii mei. Ii urmaresc cu drag acum, pentru ca pe sticla e "Chefi fara limite", la Antena 1. Mi-e foarte dor de toate proiectele mele. In acelasi timp, cand plec mult timp de acasa, mi-e foarte dor de fiica mea. Incerc sa le impart pe toate.

Si ii pregatesti ceva?

Nu stim inca. Dar i-am luat deja cadouri.  

Este cuminte?

Este un copil de 1 an. Ii multumesc in fiecare zi ei ca este un copil minunat si lui Dumnezeu ca mi-a dat un asa copil.

Te-a schimbat pandemia asta cumva?

Nu. Absolut deloc. Pe mine nu ma schimba lucrurile astea, ma schimba doar experientele pe care le traiesc cu oamenii dragi. A fost o perioada in care am petrecut mai mult timp acasa, cu Andrei. Noua ne-a facut bine.

V-a apropiat si mai mult pandemia?

Noi eram apropiati. Ne-a apropiat fizic, pentru ca am petrecut si mai mult timp impreuna.

Ce-ti doresti pentru anul asta?

Imi doresc sa nu se mai simta tensiunea asta, pe care o simti in toata lumea. Sa ne intoarcem la viata pe care o aveam inainte.

Iti mai doresti un copil?

Cum vrea Dumnezeu. Si asa ma simt binecuvantata cu acest copil. Mi se pare ca i-as forta mana. El asaza lucrurile asa cum e mai bine.

Poti spune ca este Smiley un tata ideal?

Este un tata minunat. Nu ca e tatal copilului, dar e un tata minunat.

Articole din aceeasi categorie