22.02.2022
Au ales verighetele si asteapta cu nerabdare marele eveniment! Marinela Bezer si Vlad Gatcan au facut marele anunt despre cand va avea loc nunta si au aratat inelele procurate din Dubai - FOTO

Marinela Bezer este una dintre cele mai urmarite influencere de la noi. Aceasta i-a spus „Da”  logodnicului sau Vlad Gatcan in septembrie 2020, iar momentul a fost unul de-a dreptul memorabil. 

Bloggerita se afla intr-o vacanta in Dubai, alaturi de Vlad, iar in ultima zi petrecuta acolo, ea a marturisit ca a a facut ceva special.

Se pare  ca cei doi au gasit verighetele perfecte, iar cu aceasta ocazie au decis sa isi imparta bucuria lor si cu internautii de pe Instagram. 

„Dupa luni bune de cautare a verighetelor perfecte, am ales in sfarsit primele pe care le-am incercat, si care apropo sunt de la acelasi brand ca si inelul meu de logodna.”  ,a scris Marinela entuziasmata.

Aceasta a mentionat ca a optat pentru un model clasic, care se potriveste perfect cu inelul sau de logodna.

Acum tinerii sunt nerabdatori pana la marele eveniment care va avea lor vara, atunci cand vor face schimb de juraminte si inele.

Modelele pentru care cei doi au optat au fost de la celebru brand Harry Winston. 

„Faptul ca Vlad a muncit in toti acesti ani ca sa imi poata darui nu orice inel dar ACEL INEL, m-a facut sa imi dau seama la cat de mult este gata pentru mine! Acesta este cel mai iconic inel de la Harry Winston si se numeste "The One" adica "Alesul". La fel de unic, la fel ca si iubirea noastra, la fel ca si el, alesul meu!”, aceasta a fost declaratia pe care Marinela a facut despre inelul de logodna, atunci cand l-a aratat fanilor in 2020.

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este logodita cu Vlad Gatcan.

Jane Seymour - fotografiata pe covorul rosu. Cum arata actrita din Dr. Quinn la 70 de ani, fara filtre si editari - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie