04.01.2024
Elvis Presley „va fi adus la viata” cu ajutorul inteligentei artificiale pentru un nou spectacol

Fanii lui Elvis Presley, care nu si-au vazut eroul in viata, vor putea sa il vada pe regele rock'n'roll-ului pe scena la sfarsitul acestui an, prin intermediul realitatii virtuale. „Elvis Evolution" va folosi inteligenta artificiala si proiectia holografica, realitatea augmentata si teatrul live pentru a recrea evenimente din viata si muzica lui Presley, a declarat Layered Reality, compania de divertisment  care va realiza spectacolul.        

„Va fi o celebrare a vietii lui Elvis; omul, muzica si mostenirea sa culturala", a declarat fondatorul si directorul executiv al Layered Reality, Andrew McGuinness, pentru Reuters.          

Elvis Presley - Wikipedia

Vizitatorii vor fi purtati intr-o calatorie din Tupelo, Mississippi, unde Presley s-a nascut in 1935, pana in Memphis, Tennessee, unde se afla Graceland, si Las Vegas.              

De ce a refuzat o romanca cererea in casatorie de la Vin Diesel? Acum 2 ani a ratat la mustata sa joace intr-un film cu Brad Pitt

„Punctul culminant al experientei este o performanta AI a lui Elvis", a mai spus McGuinness.   

Remembering the life and legacy of Elvis Presley – New York Daily News

Layered Reality a incheiat un acord cu Authentic Brands Group, proprietarul mostenirii lui Elvis Presley, pentru a dezvolta Elvis Evolution.               Compania britanica a avut acces la mii de fotografii personale ale starului si la ore intregi de inregistrari video pentru a crea noile spectacole folosind AI, a declarat McGuinness.               

Andreea Bostanica s-a ales cu un val de critici dupa ce a purtat hijab intr-un mall din Dubai! Ce greseli a facut influencerita - VIDEO

Interesul global pentru cantaret, considerat cel mai bine vandut artist solo din toate timpurile, cu peste 500 de milioane de discuri vandute, este acelasi si la 46 de ani de la moartea sa. Filmul biografic al lui Baz Luhrmann „Elvis", lansat in 2022, a creat o noua generatie de fani, in timp ce „Priscilla", de Sofia Coppola, a explorat relatia complexa cu sotia sa.               

Fun Facts | Graceland

McGuinness a declarat ca Elvis Evolution se va adresa atat fanilor, cat si celor curiosi sa descopere mai multe despre cantaretul melodiei „Can't Help Falling in Love".               

David Beckham si-a ironizat sotia de Revelion. Fostul fotbalist a facut glume pe seama presupuselor origini modeste ale Victoriei

Dupa Londra, „Elvis Evolution" va calatori in orase precum Las Vegas, Tokyo si Berlin, a mai precizat Andrew McGuinness.

Articole din aceeasi categorie