03.01.2024
Andreea Bostanica s-a ales cu un val de critici dupa ce a purtat hijab intr-un mall din Dubai! Ce greseli a facut influencerita - VIDEO

Andreea Bostanica a petrecut Revelionul in Dubai, alaturi de mama sa. Tanara de 19 ani, supranumita „regina TikTok-ului” din Romania a fost luata la rost de urmaritori dupa ce a publicat un video realizat intr-un mall.

Andreea Bostanica s-a simtit foarte mandra cand s-a plimbat printr-un centru comercial din Dubai, acoperindu-si capul cu „hijab” (voalul purtat de femeile musulmane). Influencerita a filmat oamenii care o priveau, crezand ca toti o admira. In realitate, multi au fost uimiti si chiar ofensati de felul in care ea a purtat aceasta tinuta. Iata ce comentarii a primit pe Instagram dupa publicarea filmuletului: 

In acest an vedetele noastre au fost cuminti, iar Mos Craciun a trecut pe la ele - FOTO/VIDEO

„Toti se uita la tine pentru ca porti hijab si cruciulita la gat”; „Barbatii arabi s-au uitat la ea si au ras pentru ca nu poarta corect hijab. Trebuie sa fie acoperit tot parul””; „Nu am vazut niciodata crestini purtand hijab. Lipsa totala de respect si desconsiderare fata de cultura si religia noastra”; „Nu avea dreptul sa filmeze oamenii fara acordul lor. Nici macar nu stie sa citeasca in engleza, asa ca ma indoiesc ca va intelege, plus ca ego-ul ei de influencerita este prea mare pentru ca ea sa stearga videoclipul”, au fost doar cateva dintre reactii.

Tany Vander - nemachiata si in pijamale! Vezi cum arata aceasta, dar si cine o filmeaza si posteaza imaginile in mediul online - VIDEO

Andreea Bostanica este tanara cu ochi albastri care a cucerit TikTok-ul din Romania! Satena a reusit sa adune o comunitate impresionanta de fani, fiind urmarita de aproape 5,5 milioane de oameni pe celebra platforma. Initial, ea si-a castigat popularitatea in calitate de cantareata si vlogger in Republica Moldova, tanara a devenit rapid cunoscuta si in Romania.

Stas, baietelul Nataliei Platon a implinit sase luni! Vezi primele imagini cu chipul bebelusului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie