04.01.2024
De ce a refuzat o romanca cererea in casatorie de la Vin Diesel? Acum 2 ani a ratat la mustata sa joace intr-un film cu Brad Pitt

Modelul Alina Puscau a fascinat multi barbati celebri, inclusiv de la Hollywood. Cel mai cunoscut barbat cu care a avut o relatie este Vin Diesel, cu care a fpst doi ani. Acesta a si cerut-o in casatorie, dar romanca l-a refuzat. In plus, acum doi ani, satena cu ochii verzi a avut sansa de a juca intr-un film alaturi de Brad Pitt, rol pe care l-a ratat la mustata, insa.

Alina a povestit ca nu a putut accepta cererea in casatorie a lui Vin Diesel. Desi avea lumea la picioare si era celebra, ea nu era fericita cu ea insasi, asa ca nu a putut sa faca marele pas.

In acest an vedetele noastre au fost cuminti, iar Mos Craciun a trecut pe la ele - FOTO/VIDEO

„Experimentul esti tu. Acolo incepe viata, cand te experimentezi pe tine. Eu incerc sa traiesc prezentul. Incerc sa vad ce se intampla in momentul acesta. Am ajuns in punctul acela, sunt faimoasa, toata lumea ma vrea, toata lumea ma iubeste. Dar eu de ce nu simt? Acum doi ani de zile trebuia sa fiu in film cu Brad Pitt, sa joc nevasta lui. Era intre mine si alta fata. M-au ales pe mine, ea nu a putut sa isi ia viza. In final, ea si-a luat viza si am cazut eu, nu m-au luat pe mine”, a declarat Alina Puscau, la Star Magazin.

Cea mai discutata relatie celebra a Alinei Puscau a fost cea cu actorul Vin Diesel. Au trecut mai bine de 15 ani de la acel moment, dar amintirile au ramas.

Andreea Bostanica s-a ales cu un val de critici dupa ce a purtat hijab intr-un mall din Dubai! Ce greseli a facut influencerita - VIDEO

„El, cand m-a vazut la o masa, undeva, s-a indragostit de mine. De atatea ori cand ne vedeam imi spunea “Hai sa mai incercam”. S-au intamplat niste chestii acum cativa ani, dar eu, cand termin cu cineva, termin, si pur si simplu am terminat dintr-o chestie foarte usoara, chiar am si spus. M-am suparat ca a plecat cu prietenii lui de Revelion si m-a lasat pe mine singura. Dupa 2 ani mi-a facut cunostinta cu familia lui si dupa aceea, pur si simplu mi-a zis ca se duce cu prietenii si m-a intrebat daca ma supar. Normal ca m-am suparat, dar nu i-am zis atunci, eram si eu mica, aveam 20 si ceva de ani. L-a ranit foarte mult cand l-am lasat pe el si am inceput relatia cu Brett Ratner. Si mama lui a fost foarte ranita cand noi ne-am despartit, ea ma iubea foarte mult. Eu asa eram, daca cineva imi gresea cu ceva, nu mai aveam nevoie de persoana respectiva", a povestit Alina, acum ceva timp, intr-un interviu pentru click.ro.

Articole din aceeasi categorie