15.09.2023
Elon Musk, dezvaluiri despre relatia cu Amber Heard. La ce truc apela fosta sotie a lui Johnny Depp pentru a-l seduce

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondatorul companiilor Tesla si X, ex Twitter, a oferit detalii nestiute despre relatia pe care a avut-o cu Amber Heard, fosta sotie a lui Johnny Depp.

In cadrul biografiei pe care a lansat-o de curand, omul de afaceri a dezvaluit ca Amber Heard obisnuia sa se costumeze in Mercy, personajul din ”Overwatch”.

„Chiar s-a imbracat ca Mercy. A fost grozav!”, a scris Musk pe X, reteaua sociala cunoscuta pana de curand sub numele de Twitter.

Intr-un alt tweet, mogulul miliardar din domeniul tehnologiei a facut publica o fotografie cu vedeta din „Aquaman” care pozeaza in costum complet. Actrita s-a transformat in personaj imbracand un body alb cu o casca evidentiata  de o aureola aurie si aripi mecanice.

Katy Black si Cristian Cebotari au aflat sexul celui de-al patrulea copil. Afla daca vor avea o fetita sau inca un baietel - VIDEO

Elon Musk, in varsta de 52 de ani si Heard, de 37 de ani, au avut o relatie timp de un an de zile, in 2017, cand s-au impacat si despartit de mai multe ori.

Walter Isaacson, autorul biografiei lui Musk, a povestit cum Amber a petrecut doua luni pentru a-si desena costum perfect.

„A petrecut aproape doua luni pentru a-si desena si comanda costumul pe care il purta intr-un joc de roluri de dragul lui”, scria Isaacson, potrivit Daily Mail.

24 de ani de PRO TV Chisinau! Vezi GALERIE FOTO de la evenimentul spectaculos organizat cu ocazia aniversarii

Isaacson vorbeste si despre momentele tensionate dintre Heard si Musk, amintind de o cearta pe care acestia au avut-o in decembrie 2017, in timp ce se aflau in vacanta cu familia in America de Sud.

„A fost brutala”, a declarat Musk despre relatia cu Amber. La randul ei, actrita i-a spus lui Isaacson ca inca il iubeste „foarte mult” pe fostul ei partener.

Miliardarul Jeff Bezos si logodnica sa, Lauren Sanchez, tinta ironiilor pe net: „Banii nu pot cumpara bunul-gust” - FOTO

„Elon iubeste focul, insa uneori se arde”, declara actrita din „Justice League”.

Articole din aceeasi categorie