15.09.2023
Miliardarul Jeff Bezos si logodnica sa, Lauren Sanchez, tinta ironiilor pe net: „Banii nu pot cumpara bunul-gust” - FOTO

De cand s-a cuplat cu Lauren Sanchez, Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om al lumii, si-a schimbat complet stilul de viata, dar si prioritatile. Fondatorul Amazon a inceput sa fie un impatimit al evenimentelor mondene si petrece deseori in compania actorilor de la Hollywood. 

In anul 2018, Jeff Bezos a platit jumatate de milion de dolari si si-a comandat un super-iaht. Toata vara lui 2023 si-a etalat pectoralii la bordul ambarcatiunii sale de lux, in timp ce logodnica sa a facut parada in cele mai minuscule costume de baie. 

Cand nu e pe iaht, omul de afaceri are la dispozitie avionul privat sau elicopterul. Cu cel din urma aparat de zbor a fost surprins recent de paparazzi. Bezos si iubita sa au participat la Saptamana Modei de la New York. Inainte de a participa la evenimentul de moda, cei doi amorezi s-au distrat la concertul lui Beyonce, potrivit Daily Mail.

Horoscop 15 septembrie 2023. Zodiile care primesc a doua sansa in dragoste

Paparazzii au surprins cateva cadre cu cuplul Bezos-Sanchez, imediat dupa ce elicopterul a aterizat pe pista. Cei doi erau insoti de Lydia Kives si Elsa Collins. Jeff Bezos a fost galant cu toate doamnele si le-a ajutat sa coboare din elicopter. 

Imaginile surprinse de paparazzi au ajuns rapid pe retelele de socializare, iar internautii i-au persiflat pe cei doi pentru felul in care erau imbracati. Daca pe Lauren au comparat-o cu o stripteuza, pe Jeff l-au ironizat pentru incaltarile alese.

Internautii i-au numit „miliardarul si papusa sa de plastic” si le-au transmis ca au nevoie urgent de un stilist. 

„Banii nu pot cumpara bunul-gust!”

„Cu toti banii din lume si arata o stripteuza batrana si spalacita, iar el ca unul care ia steroizi si merge la acelasi chirurg plastician ca Mickey Rouke... cum e posibil asa ceva?

„Cand comanzi o rochie de pe Amazon si marimea e prea mica”

„Astia doi. Atat de jenant”

„Uita-te la cizmele lui. Au tocuri… Asa ceva”

„E de ras! Jeff Bezos poarta tocuri”

„Nu ai cum sa pui niciodata saptamana modei si Lauren Sanchez in aceeasi propozitie”

„Arata ca o stripteuza”

„Cum reuseste cineva atat de bogat sa arate atat de ieftin?”

„Cine-i imbraca pe astia doi?”

„Are toti banii din lume la indemana si asta a ales sa poarte?”

„Jeff arata ca baiatul care curata piscina”

„Toti banii din lume si astia doi apar asa”, sunt doar cateva dintre comentariile postate de internauti.

Micul dejun le ajuta sa se mentina in forma! Vezi cum arata prima masa din zi pentru Marinela si Nicoleta Bezer - VIDEO

Jeff Bezos si Lauren sunt impreuna din 2019. In acelasi an, miliardarul a divortat de Mackenzie Scott, femeia cu care a fost casatorit timp de 25 de ani si care l-a ajutat sa porneasca Amazon in 1994. Jeff Bezos (59 de ani) este al treilea cel mai bogat om din lume cu o avere 114 miliarde de dolari. 

Articole din aceeasi categorie