19.07.2022
Elon Musk - criticat din cauza kilogramelor sale in plus: „Nu ar trebui sa se dezbrace niciodata” - FOTO/VIDEO

Chiar si Elon Musk isi permite sa uite de munca pentru o vreme si sa plece intr-o vacanta pentru a se odihni. Recent, miliardarul a fost surprins pe insula greceasca Mykonos, unde se bucura de vacanta sa pe un iaht alaturi de prietenii sai. Fondatorul SpaceX si Tesla a mers la plaja, a inotat in mare, a baut diferite cocktail-uri si pur si simplu s-a relaxat.

In fotografiile facute de paparazzi putem observa cat de mult s-a schimbat Elon in ultimul timp. Acest lucru a fost observat de catre internauti care, au ramas complet uimiti de faptul ca miliardarul arata nu prea bine, avand atat de multi bani. 

Johnny Depp - la brat cu o tanara roscata! Afla cine este misterioasa femeie - FOTO

„Am 65 si arat mult mai bine decat el in fotografiile sale recente”, „Nici toti banii din lume nu ma vor putea convinge sa il cuprind, ma scuzati”, „Chiar are 51 de ani?”, „Ochii mai au avut de suferit”, „El nu trebuie sa se dezbrace niciodata”, au scris internautii. 

Antonia, intr-o ipostaza adorabila alaturi de cei trei copii ai ei. Ce mesaj emotionant a transmis vedeta - FOTO

Se presupune ca omul de afaceri s-a ingrasat din cauza stresului. Acum acesta trece printr-o perioada mai complicata, pentru ca Twitter l-a dat recent in judecata, din cauza ca a refuzat sa cumpere aplicatia. 

Articole din aceeasi categorie