19.07.2022
Johnny Depp - la brat cu o tanara roscata! Afla cine este misterioasa femeie - FOTO

Zilele trecute, actorul a fost remarcat in compania unei frumoase roscata care l-a insotit la un festival de muzica din Italia. Fanii lui Johnny au banuit deja ca acesta este implicat intr-o noua relatie de dragoste, dar se pare ca adevarul este altul.

Jurnalistii revistei Daily Mail au aflat ca intre Depp si tanara misterioasa nu exista nimic altceva decat o relatie profesionala.

Roscata este o profesoara de franceza care il ajuta pe actor sa se pregateasca pentru filmul „The Favorite”. In ecranizarea regizata de Maywenn Le Besco, vedeta va juca rolul regelui francez Ludovic al XV-lea.

Johnny Depp iubeste din nou? Vezi alaturi de cine a fost surprins de paparazzi actorul: „Nu seamana deloc cu Amber” - FOTO

Dupa ce Johnny Depp a castigat procesul de calomnie impotriva fostei sale sotii Amber, viata lui s-a schimbat radical. Depp a revenit in sfarsit la cariera sa, accepta noi proiecte, inregistreaza un album muzical si da concerte.

Johnny Depp este un actor, scenarist, regizor, producator si muzician american. A castigat Globul de Aur si premiul academiei Screen Actors Guid pentru Cel Mai Bun Actor. El a iesit in evidenta in anii 1981, odata cu serialul 21 Jump Street, devenind un idol al adolescentilor. 

Nina Cretu isi traieste visul american in cele mai frumoase orase din SUA! Vezi cum si-a facut aparitia la o parada de cowboy, dar si vizita dulce de care a avut parte - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie