19.07.2022
Antonia, intr-o ipostaza adorabila alaturi de cei trei copii ai ei. Ce mesaj emotionant a transmis vedeta - FOTO

Antonia nu dezvaluie des imagini sau clipuri cu cei trei copii ai sai.

Antonia este, fara indoiala, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania si se poate declara o femeie implinita, atat pe plan profesional, cat si sentimental. De mai bine de noua ani, Antonia are o relatie cu Alex Velea, iar cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au impreuna doi baieti, pe Dominic si Akim, in vreme ce Antonia mai are o fiica, din casatoria ei cu Vincenzo Castellano.

Antonia nu dezvaluie des imagini sau clipuri cu cei trei copii ai sai, insa un video postat de un cont al fanilor i-a atras atentia. Cu aceasta ocazie, vedeta a transmis si un mesaj emotionant subliniind cat de implinita si fericita se simte alaturi de cei trei copii ai sai.

„Da, poate ai bani.
Da, poate esti celebru.
Da, poate ai primit foarte multa atentie.
Da, poate ca zbori,
Dar la sfarsitul zilei… asta e definitia mea pentru a fi „bogat'!
Toate celelalte lucruri dispar si sunt lipsite de valoare… dar familia, familia este nepretuita! Incomparabil! (…)”, a scris Antonia pe Instagram.

Horoscopul banilor pentru saptamana 18-24 iulie. Vesti bune pentru Varsator

Alex Velea si Antonia se pregatesc de nunta

Alex Velea si Antonia s-au logodit anul trecut, iar recent cantaretul a vorbit si despre planurile pe care cei doi le fac pentru nunta lor. Invitat in cadrul emisiunii Xtra Night Show, Alex Velea a povestit despre cum isi doresc sa arate momentul in care cei doi se vor casatori.

Alex Velea a marturisit ca nu vrea o nunta spectaculoasa, insa va avea aproximativ 200 de invitati, si ca si-ar dori o nunta mai neobisnuita, pe o plaja, insa exclude din discutie traditiile si obiceiurile romanesti.

How is Maya understood with her siblings Dominic and Akim? Antonia and Alex  Velea are the happiest parents Photo Gallery, News, Celebrities and Events

„Cred in uniunea asta in fata Domnului, credem in Dumnezeu amandoi si ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlaviosi, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nunta prea mare, e nasol, ca nu apuci sa vorbesti, de fapt, cu nimeni”, a povestit Alex Velea.

Mai mult, cei doi si-au ales deja si nasii si, potrivit spuselor lui Velea, Antonia intentioneaza sa poarte mai multe tinute speciale in ziua nuntii.

Cantaretul a povestit pentru Xtra Night Show cum a pregatit momentul cererii in casatorie. „A venit pandemia si n-am putut sa o cer, am vrut prima oara sa o cer cand am inaugurat casa si erau toti prietenii nostri, dar eu am plecat intre timp la Asia Express, dar cand m-am intors a venit pandemia. Dupa care am inceput sa muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele…”

In cele din urma, Alex Velea si Antonia s-au logodit, iar Velea a pus la cale un moment cu adevarat special, ca sa o surprinda pe partenera lui – mai exact, a chemat-o sa inregistreze impreuna un podcast. „Am avut grija sa duc pana la cap toata treaba si am vrut sa o surprind. (…) Nu se astepta, s-a emotionat si ea, a lacrimat, amandoi am fost emotionati, ne-am luat in brate, ne-am pupat, ne-am jurat iubire vesnica”.

Antonia, poza rara cu cei trei copii ai sai: Sunt cea mai fericita -  Stiri.md - Stiri.md

Copilul ei este intotdeauna pe bancheta din spate a masinii, iar femeia o poarta cu ea oriunde nu ar merge! Povestea Marianei Dascal care isi creste fetita de una singura, dupa ce tatal copilului a parasit-o afland ca este insarcinata: „El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata” - VIDEO

„Am fost o reala surpriza, as fi vrut sa-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emotionant. Ea nu crede, ea credea ca suntem acolo sa facem doar un podcast”, a mai spus Alex Velea despre momentul cererii in casatorie.

Articole din aceeasi categorie