04.10.2022
Elizabeth Olsen povesteste cel mai dificil moment din viata sa. Actrita s-a luptat cu atacurile de panica in timp ce locuia in New York: „M-am asezat langa perete si am crezut ca o sa mor”

Elizabeth Olsen, in varsta de 33 de ani, a povestit cel mai dificil moment prin care a trecut, in perioada cand locuia in New York. Actrita a inceput sa se lupte cu atacurile de panica dupa ce a implinit varsta de 21 de ani.

Vedeta din „WandaVision” sustine cu nu a avut niciodata un atac de panica pana la varsta e 21 de ani si ca simptomele au aparut brusc, in timp ce incerca sa traverseze strada in cartierul sau.

Andreea Bostanica a avut o petrecere de zile mari alaturi de celebrul interpret Arsenium! Vezi cum si-a petrecut ziua de nastere bloggerita - FOTO/VIDEO

„Nu am inteles ce este anxietatea sau un atac de panica pana la 21 de ani. Imi amintesc ca aveam un atac e panica in fiecare ora. Intr-o zi, traversam 6th Avenue pe 14th Street si mi-am dat seama ca nu pot traversa strada. M-am asezat langa perete si am crezut ca o sa mor in orice moment. Daca treceam frig la cald, de la cald la frig, de la foame la satietate, la orice fel de schimbare in corpul meu, creierul meu spune: „Oh, ceva nu este in regula!” Si incepeam sa ametesc. A fost atat de ciudat. Un medic ORL a spus ca ar putea fi legat de vertij”, a povestit Elizabeth pentru Variety.

Andie MacDowell a defilat la Paris purtandu-si cu mandrie parul carunt, dar buclat. Ce aparitie de senzatie la 64 de ani

„Am avut o prietena care a consultat un neuropsihiatru pentru ca a avut atacuri de panica inaintea mea. Si am invatat o multime de jocuri ale creierului. De fapt, a fost foarte asemanator cu un exercitiu de actorie pe care l-am facut la Atlantic, care se numeste repetitie, in care doar faci observatii in mod constant despre persoana din fata ta si incerci doar sa te conectezi. Cand mergeam pe strada, incepeam sa numesc tot ce vedeam cu voce tare pentru a scapa de gandurile din creierul meu. Acesta a fost un instrument util. Dar a devenit doar o practica care m-a scos din asta. Nu am vrut sa iau medicamente, dar aveam medicamente in cazul in care simteam ca am o urgenta si doar ele ma pot face sa ma simt bine. Este foarte ciudat pentru ca nu eram un copil anxios. Am fost un copil increzator.”, a continuat actrita.

Articole din aceeasi categorie