04.10.2022
Andie MacDowell a defilat la Paris purtandu-si cu mandrie parul carunt, dar buclat. Ce aparitie de senzatie la 64 de ani

Demonstratie de feminitate, acceptare si constientizare a valorii. Actrita a fost o aparitie de senzatie pe podiumul de moda de la Paris, la defilarea ”L’Oreal Paris Le Define Walk Your Worth”.

Andie MacDowell a uimit asistenta cu picioarele sale tonifiate, silueta clepsidra, rochia fabuloasa si stralucitoare, despicata in fata si nu in ultimul rand parul natural, carunt, cu care deja se afiseaza de cativa ani.

Actrita nu-si mai vopseste podoaba capilara, ca semn al acceptarii totale a ceea ce este. Are o tendinta inspre natural pe care o poarta intr-un mod adorabil. Buclele stranse si lipsa botuxului din obraji si din zona ochilor ne releva o Andie parca mai frumoasa ca niciodata.

Andreea Bostanica a implinit 18 ani! Bloggerita a primit in dar un automobil. Vezi cum arata noul sau bolid: „Oficial pot sa ma mut in apartamentul meu, daca ma cearta mama” - FOTO/VIDEO

Exuberanta si fresh, starul din ”Patru nunti si o inmormantare” este dovada ca inaintarea in varsta nu trebuie sa fie o sperietoare pentru nimeni.

Diva s-a bucurat de show, de moment, de public si de rochia splendida, mulata pe corp si accesorizata cu puf.

In zilele noastre, din ce in ce mai multe doamne isi accepta parul carunt, evitand sa mai apeleze la vopsea de par. Andie MacDowell a fost printre primele vedete care si-a imbratisat naturaletea, lucru pe care l-a facut de la inceperea lockdown-ului. Era bruneta, insa pandemia a schimbat-o atat de mult, incat a decis sa se arate lumii asa cum este. Si iat-o: este fabuloasa.

O imagine perfecta a brandului pe care il reprezinta, la categoria 60+.

Constantin Moscovici - 40 de ani de scena! Vezi cum a avut loc un concert inedit dedicat zilei sale de nastere, unde i-a adunat pe colegii de breasla: „Am pregatit o surpriza chiar si pentru mine, am incercat sa cant rock la nai pentru prima data in viata” - VIDEO

Despre noua infatisare, vedeta a vorbit cu sinceritate: ”Am inteles ca instinctul nu m-a inselat. Nu m-am simtit niciodata mai puternica si mai onesta. Simt ca nu ma mai prefac. Simt ca imi imbratisez adevaratul eu. Si mi-este foarte bine asa. Simt ca parul natural ma prinde mult mai bine. E mai in armonie cu fata mea.”, a marturisit superba diva.

Articole din aceeasi categorie