25.11.2023
Elisoa Cynthia, Silvia Visinescu si Gilberta Wilson au cucerit cu momentele lor emotionante la Vocea Romaniei! A reusit sau nu sa ajunga in etapa urmatoare „moldoveanca din Madagascar” - VIDEO

Theo Rose si Horia Brenciu aduc penultimul knock-out al acestui sezon, pentru urmatorul loc in etapa live-urilor luptandu-se trei voci puternice.

Prima concurenta care a urcat pe scena a fost Silvia Visinescu, interpretand melodia „Anyone”, fiind urmata de Cynthia, care a cantat piesa „Circle of Life”, iar ultima melodie a fost cantata de Gilberta Wilson si s-a intitulat „Cancao Do Mar”.

Knock-out-ul dintre moldoveanca Arina Badulescu, Laila Abdel Hafiz si Vlad Musta nu a multumit-o in totalitate pe Irina Rimes, antrenoarea lor. Cu cine va merge, totusi, in etapa live-urilor - VIDEO

Smiley: „Fetelor, aratati minunat! Ne-ati purtat intr-o calatorie pe globul pamantesc. Voi, ca si voci, sunteti foarte, foarte bune. Nu stiu cum o sa departajeze antrenorii. Cred ca cele mai bune au fost Silvia si Gilberta. Cred ca Silvia a fost mult sigura decat Gilberta”.

Andreea Oprea, Andrei Petrus si Melisa Antonesi. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, in etapa live-urilor de la Vocea Romaniei - VIDEO

Irina Rimes: „Pe mine m-a surprins Cynthia, ce-i drept. Mi-a placut foarte mult cum a inceput piesa. Pe de alta parte, cu Cynthia, sunt si un pic subiectiva, pentru ca o iubesc si o vad, in continuare, ca pe cineva din echipa mea si m-am uitat la ea ca antrenorul ei”.

Tudor Chirila a marturisit ca o prefera pe Gilberta, in timp ce Theo Rose le-a multumit tuturor pentru tot spectacolul creat. Horia Brenciu a fost si el impresionat de moment, declarand ca toate au fost „dementiale”. 

Theo Rose si Horia Brenciu au ales sa mearga mai departe cu Gilberta.

Articole din aceeasi categorie