25.11.2023
Andreea Oprea, Andrei Petrus si Melisa Antonesi. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, in etapa live-urilor de la Vocea Romaniei - VIDEO

Provocarea celor trei este de a canta fiecare in alta limba. Melisa va canta in limba turca, Andreea Oprea va canta in limba greaca, iar Andrei Petrus va interpreta o melodie in limba romana.

Prima melodie cantata a fost „Sar Penen”, de Andreea Oprea, fiind urmata de Andrei Petrus, cu piesa „Ce s-ar face inima”. Melisa Antonesi a incheiat cu melodia „Ask”, momentul fiind aplaudat in picioare de Theo Rose si de Horia, antrenorii lor.

Knock-out-ul dintre moldoveanca Arina Badulescu, Laila Abdel Hafiz si Vlad Musta nu a multumit-o in totalitate pe Irina Rimes, antrenoarea lor. Cu cine va merge, totusi, in etapa live-urilor - VIDEO

Tudor Chirila s-a declarat „cel mai emotionat de prima jumatate a Andreei”, in timp ce Smiley ar fi ales sa mearga, mai departe, cu Melisa.

Irina Rimes: „Daca ma intrebi pe mine, mi se pare ca Andreea a avut cel mai bun moment dintre toti. Pe de alta parte, dupa parerea mea, vocea care ar trebui sa continue in concurs e Melisa”.

Horia Brenciu si Theo Rose au ales sa mearga, in live-uri, cu Melisa Antonesi.

Articole din aceeasi categorie