25.11.2023
Knock-out-ul dintre moldoveanca Arina Badulescu, Laila Abdel Hafiz si Vlad Musta nu a multumit-o in totalitate pe Irina Rimes, antrenoarea lor. Cu cine va merge, totusi, in etapa live-urilor - VIDEO

Arina Badulescu, Laila Abdel Hafiz si Vlad Musta sunt cel de-al doilea trio care urca pe scena „Vocea Romaniei”, iar cei trei se vor lupta pentru un loc in live-uri.

​Vlad Musta a ajuns in echipa Irinei Rimes, dupa ce a fost eliminat de Smiley, in etapa battle-urilor. Inainte de confruntarea din aceasta seara, antrenoarea a marturisit ca Vlad ar fi trebuit sa vina in echipa ei inca din preselectii, cand a intors toate scaunele.

Andreea Oprea, Andrei Petrus si Melisa Antonesi. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, in etapa live-urilor de la Vocea Romaniei - VIDEO

„Vlad Musta trebuia, de la inceput, sa vina in echipa mea, pentru ca el are energie de echipa Irina Rimes”, a spus aceasta. „Pot sa zic, da, sunt outsider, pentru ca vin din alta echipa, dar nu se simte diferenta. Parca sunt in echipa asta de la inceput”, a spus si Vlad Musta.

Arina Badulescu a cantat piesa „Russian Roulette”, fiind urmata de Vlad Musta, cu melodia „Sex on fire”, iar ultima piesa a fost „Gypsy Love”, interpretata de Laila Abdel Hafiz.

Tudor Chirila: „Uitandu-ma repede si, daca ar fi sa ma gandesc cu cine as vrea sa explorez ceva ce mi s-a parut ca a stralucit doar putin, ar fi Laila, pentru ca cred ca poate sa cante acolo sus ceva foarte interesant si inca nu a incercat”.

Smiley a marturisit ca, in aceasta seara, ar merge mai departe cu Vlad, in timp ce Horia a ales-o pe Laila, deoarece crede ca vocea ei ar putea canta si alte melodii neexplorate.

Irina Rimes: „Micul meu regret din seara asta este ca ati avut repetitii mai bune si mi-ar fi placut, totusi, sa aveti cel mai bun moment in seara asta! Cu asta am zis tot si sper sa fac alegerea potrivita!”. In cele din urma, antrenoarea a ales sa mearga mai departe cu Vlad Musta.  

Articole din aceeasi categorie