24.02.2022
Andreea Marin, surpriza de Dragobete de la partenerul ei, Adrian Brancoveanu

Andreea Marin se bucura zilnic de atentia primita din partea partenerului ei de viata, Adrian Brancoveanu. Cu ocazia sarbatorii de Dragobete, vedeta TV a avut parte de o surpriza de zile mari din partea acestuia.

Fosta sotie a lui Stefan Banica traieste de aproape cinci ani o poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu. Andreea Marin este cunoscuta pentru atitudinea discreta si prefera sa isi tina viata personala privata. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a dezvaluit ce planuri are de Dragobete in cadrul unui interviu pentru emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Intrebata despre planurile pe care si le-au facut amandoi de Dragobete, Andreea Marin a spus ca partenerul ei a surprins-o cu o escapada romantica in afara orasului.

„Am parte de o surpriza. Am fost anuntata, deja, de catre partenerul meu de viata. Nu stiu mai mult, o sa aflu atunci. Deci, o sa plec din oras”, a marturisit Andreea Marin.

Ben Stiller si sotia lui, Christine Taylor, sunt din nou impreuna, dupa despartirea din 2017: „Suntem fericiti”

De Dragobete, Andreea Marin a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj extrem de emotionant.

„Sa fiti iubiti! Dragostea sa-si aseze palma pe inima voastra, sa-i simta bataile, sa o insufleteasca, azi si mereu!”.

De asemenea, vedeta de televiziune a vorbit si despre relatia pe care o are cu fiica sa, Violeta. Cele doua sunt extrem de apropiate si sunt precum cele mai bune prietene. Adolescenta a implinit 14 ani la sfarsitul anului trecut, iar mama sa nu o mai considera un copil. Prezentatoarea a marturisit in repetate randuri ca fiica ei are o maturitate care o surprinde si pe ea.

Actrita Clara Brasil, criticata de internauti pentru ca se iubeste cu un barbat de 81 de ani. Vezi cum arata alesul inimii sale: „Nu-mi pasa!” - FOTO

„N-as mai spune ca e chiar copil, are peste 14 ani. E domnisoara si e cat mine de inalta. Ma bucur tare mult de aceasta varsta a ei. Sfaturile le cer eu de la ea. Mi-a si spus: „Mami, cand ai nevoie de un detaliu, vino la mine sa ti-l ofer!”. E normal, e, cumva, varsta la care fetele cauta, sunt interesate de tot ce inseamna frumos, de tot ce inseamna moda”, a spus Andreea Marin.

Articole din aceeasi categorie