24.02.2022
Actrita Clara Brasil, criticata de internauti pentru ca se iubeste cu un barbat de 81 de ani. Vezi cum arata alesul inimii sale: „Nu-mi pasa!” - FOTO

Clara Brasil, o cunoscuta actrita si cantareata din Brazilia, are parte frecvent de critici din partea internautilor dupa ce si-a oficializat povestea de iubire. 

Motivul? Vedeta de 30 de ani se iubeste cu Marco Polo del Nero, avocat si fostul presedinte al CBF (Confederatia Braziliana de Fotbal), care are 81 de ani. 

Cei doi sunt impreuna din 2019, insa actrita a confirmat relatia la sfarsitul anului trecut, cand a postat o fotografie alaturi de iubitul ei pe contul de socializare. 

Delia, din nou in Maldive. Care e teama care nu o lasa sa se bucure din plin de vacanta exotica: „E frica pe care o are mama”

Desi exista o diferenta de 51 de ani intre ei, bomba sexy vrea sa demonstreze ca varsta nu este un obstacol in calea fericirii unui cuplu. Marco Polo del Nero a fost casatorit pana in 2004 si are trei copii. 

„Am primit si primesc multe critici, dar sunt atat de ocupata cu alte lucruri incat nu am timp sa-mi pese de parerea altora. Sunt super respectata, super iubita si sunt foarte fericita! Chiar nu-mi pasa!”, a spus Clara, potrivit Istoe. 

Iubitul Clarei a implinit recent 81 de ani, iar vedeta a postat mai multe fotografii la InstaStories cu barbatul care o face fericita de patru ani. 

Jennifer Lawrence a devenit mama pentru prima data

„E ziua iubitului meu! Te iubesc si iti doresc tot ce e mai frumos! Dumnezeu sa te binecuvanteze”, a scris brazilianca in dreptul fotografiilor.  

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie