17.08.2022
Elena Basescu, ingrijorator de slaba. Vedeta si-a speriat fanii cu cea mai noua postare - FOTO

Cea mai noua postare a Elenei Basescu pe retelele de socializare i-a speriat pe followerii vedetei. Fiica fostului presedinte arata ingrijorator de slaba in imaginile incarcate pe Instagram.

Elena Basescu le-a aratat fanilor ei cateva fotografii de la mare, in care apare alaturi de copiii ei. Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si un top cu vedere la abdomen, vedeta pare ca a slabit foarte mult in ultima vreme. Elena si-a dezactivat comentariile la postare.

Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

In varsta de 42 de ani si mama a trei copii, Elena Basescu a fost preocupata dintotdeauna de felul in care arata. Nu este un secret faptul ca a apelat, in trecut, la operatii estetice pentru a avea look-ul mult dorit. Aceasta si-a facut o rinoplastie, si-a injectat colagen in buze, si-a tatuat sprancenele si ar fi apelat si la fillere, pentru a-si modifica forma pometilor. Are si fatete dentare pentru un zambet de Hollywood.

In plus, face si mult sport -  chiar in imaginile postate de curand pe Instagram, are salteaua asezata la malul marii, gata sa se apuce de exercitii. Doar ca cei mici nu o lasa :)

Decizia luata de Shakira dupa ce Gerard Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua lui iubita

Articole din aceeasi categorie