11.05.2023
Top 5 cupluri din Moldova, care sunt parinti de gemeni! „Ei sunt prietenii mei cu care pot vorbi la orice subiect” - FOTO

Aparitia unui copil in familie este intotdeauna un motiv de fericire. Unii parinti insa au norocul de a trai aceasta bucurie la patrat. Chiar daca sa cresti gemeni este, probabil, de doua ori mai dificil, se pare ca dragostea parinteasca este infinita. 

Top 5 cupluri dintre vedetele de la noi, care sunt parinti de gemeni: Alexandru Manciu si sotia lui, Olga, Aura, Guz, Georgeta Voinovan si Maggy Platon.

Interpretul Alexandru Manciu si sotia lui, Olga, au doi baieti gemeni de 10 anisori. Chiar daca Matei si Damian seamana foarte mult la infatisare, parintii spun ca au caractere diferite.„Ei sunt prietenii mei cu care pot vorbi la orice subiect. Ei sunt alinarea mea si mereu isi pun umerii pentru a ma sustine. Ei sunt plini de iubire si caldura fata de toti oamenii. Ei stiu sa aprecieze tot ce au. Ei sunt barbati adevarati, chiar daca in varianta mini”,spunea Olga despre cei doi baieti.

Andreea Bostanica „vrea sa fie obsesie”! Interpreta a lansat o noua piesa care promite a fi un adevarat hit - VIDEO

Indragita interpreta, Aura, are doua fete gemene. Lori si Beti au 18 ani si se pare ca au o relatie extrem de frumoasa cu mama lor.„Voi imi sunteti alinarea, speranta, mandria, cea mai mare si frumoasa realizare a mea!”,spunea Aura in adresa fetelor.

Asa nu l-ai mai vazut pe Dan Ionita! Bloggerul a rascolit prin arhiva si a publicat fotografii pe care le-a facut acum 15 ani: „Costumul e top” - FOTO

Guz si sotia lui, Ekaterina, sunt si ei parinti de gemeni. Cei doi cresc impreuna doua fetite - Sonia si Alisa.

Georgeta Voinovan, mama de gemeni. Chiar daca s-au nascut prematur, la numai 6 luni, gemenii Andrei si George au crescut si au devenit niste baieti frumosi si increzatori.

De curand, bloggerita Maggy Platon a devenit mama a doua fetite gemene Melisa si Selina. „Scumpele noastre Melisa si Selina. Doamne, cat de mult v-am asteptat! 22.05.23”

Primavara se numara...burticile! Vezi care sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului - FOTO

Articole din aceeasi categorie