17.11.2023
Egipt, Romania sau Austria! Pentru ce destinatii turistice opteaza moldovenii in acest sezon. Valentina Cazac: „Totusi, cea mai solicitata destinatie la moment este...” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost Valentina Cazac, fondatorea agentiei de turism „Valentina Tur”. In studio Valentina a oferit detalii despre tombola care se desfasoara in cadrul agentiei ei de turism.

„Eu de asta si am luat-o astazi, deoarece ea toate weekend-urile le petrecere cu mine la oficiu, dar si in info tururi”, a mentionat Valentina Cazac despre fiica ei.

Intrebata daca calatoreste mult, fondatoarea agentiei de turism a raspuns: „Calatorim mult, insa nu as spune ca este calatorie. Calatoriile noastre sunt cate 2 nopti intr-un hotel si alte 2 in alt hotel. Ultima vacanta a fost in Turcia, am fost pe 9 nopti. Deja Alexandra spunea: „Mama, hai sa ne mutam la alta casa”. Si cand acasa nu reusim sa facem ordine ea zice ca paote ne mutam la alta casa. Facem aceste calatorii pentru a testa hotelurile, serviciile, plaja”.

Vacanta cu nabadai! Clipe de panica pentru Tatiana si Ilie Maxian: „Cu o seara in urma au fost 800 de cutremure pe noapte” - FOTO/VIDEO

In prezent se desfasoara si o tombola la „Valentina Tur” unde vor fi 5 castigatori. „S-au pus in joc 5 vacante, fiecare vacanta este pentru 2 persoane. Extragerea se va face in baza unui numar de contract. Pe 17 august poate aici in direct le alegem. Cine procura un pachet turistic de la „Valentina Tur” in perioada 1 noiembrie 2023 si 15 august 2024 automat se inscrie in tombola”, a spus Cazac.

„Sunt 2 conditii simple - te abonezi la pagina noastra de Instagram si procuri un pachet turistic. Avem o foaie turistica in Turcia, alta in Bulgaria, una in Grecia, una in Egipt si un city tour in Istanbul. In total sunt 5”, a adaugat fondatorea agentiei de turism „Valentina Tur”.

Povestea blondei care piloteaza avioane de la 21 de ani. E star pe Instagram si si-a inceput cariera in Romania - FOTO

In perioada aceasta moldovenii opteaza pentru destinatii precum: „Poiana Brasov, Slanic Moldova, avem si cativa care pleaca in Austria. Totusi, cea mai solicitata destinatie la moment este Egipt pentru ca preturile sunt scazute, poti sa gasesti o vacanta la un pret rezonabil, de la 299 de euro pentru o persoana la un hotel de 7 stele”, a povestit Valentina Cazac.

*Acest articol este un produs comercial 

Articole din aceeasi categorie