18.10.2023
Ed Sheeran, decizie bizara. Artistul si-a sapat mormantul in propria curte: „Cand va veni momentul, voi putea fi pus acolo”

Ed Sheeran a dezvaluit ca si-a sapat mormantul in propria curte si a precizat ca este gata sa-si petreaca somnul de veci acolo.

Intr-un interviu acordat GQ Hype, cantaretul si compozitorul britanic a explicat ca nu este o cripta, ci mai degraba „o gaura care este sapata in pamant cu o piatra deasupra. Asadar, cand va veni momentul, voi putea fi pus acolo”, a spus artistul, citat de Page Six.

Ed Sheeran: Boy next door who made it very big | The Independent | The  Independent

Ed Sheeran a mai spus ca i-ar placea sa fie ingropat acolo pentru ca fiicele lui, Lyra si Jupiter, sa-si poata aminti de el si sa-l planga.

Mark Stam - filmeaza un nou videoclip? Imagini de pe platoul de filmare a serialului Wednesday - FOTO/VIDEO

„Am avut prieteni care au murit fara testament si nimeni nu a stiut ce sa faca”, a adaugat el.

Apple Music Live returns for a brand-new season with Ed Sheeran - Apple (UK)

Vedetele de la noi, in ziua nuntii! Cum au aratat acestea in cea mai importanta zi din viata lor - GALERIE FOTO

In timp ce unii ar putea considera ca a avea o groapa de mormant in curtea casei este morbid, Sheeran vede totul ca pe o solutie practica. „Oamenii cred ca este cu adevarat ciudat si morbid, dar cred ca este important sa fii pregatit pentru orice”, a explicat el.

Ed Sheeran Knows the One Song You'll Remember Him For | GQ

Nicolle Trifan a renuntat la blond! Antrenoarea de fitness, asemanare izbitoare cu Angelina Jolie dupa ce s-a facut bruneta - FOTO

Articole din aceeasi categorie