14.12.2023
„Ea mi-a fost dragostea de la 15 ani, am trait 50 de ani impreuna, am avut de toate in casa”. Nicolae Botgros, declaratii in lacrimi despre sotia sa, la doi ani de la moartea acesteia

Nicolae Botgros, chinuit de amintirea sotiei sale, care a murit in urma cu doi ani. Nicolae Botgros a trait o iubire unica alaturi de sotia sa Lidia, ce i-a fost alaturi vreme de 50 de ani. Lidia s-a stins din viata in 2021, iar Nicolae Botgros nu a depasit nici acum pierderea ei.

Nicolae Botgros este un artist de succes, dirijor apreciat ce stie sa bucure inima publicului, de fiecare data cand este pe scena. Acesta a fost casatorit vreme de 50 de ani cu sotia sa, Lidia, care s-a stins din viata. Nicolae Botgros a ramas marcat de moartea singurei femei pe care a iubit-o vreodata. Cei doi s-au intalnit cand erau adolescenti si au fost suflete-pereche, insa acum artistul se simte singur si pustiit. Iata ce declaratii coplesitoare a facut dirijorul!

Cat de mult a crescut fratele Cleopatrei Stratan! Cezar a implinit 15 ani: „Esti cel mai tare frate, sunt super mandra ca...” - FOTO/VIDEO

Nicolae Botgros, chinuit de amintirea sotiei sale, care a murit in urma cu doi ani

Nicolae Botgros nu poate trece peste moartea sotiei sale, Lidia, pe care a pierdut-o in 2021. Cei doi au trecut impreuna prin toate greutatile vietii si fiecare cumpana i-a facut si mai puternici. Nicolae Botgros si femeia ce avea sa-i fie alaturi jumatate de veac s-au intalnit pe cand erai doar adolescenti de 15 ani.

„Cat a fost ea in viata, vorbeam in multe interviuri cu lacrimi in ochi. Eu nu am cunoscut o alta dragoste. Ea mi-a fost dragostea de la 15 ani, am trait 50 de ani impreuna, am avut de toate in casa.

Nu pot sa spun la toata lumea ca am trait doar in roz. Am avut lucruri foarte grele, in familie fiecare traieste cum poate. Noi am trai la fel, cum am putut. Dragostea noastra si ceea ce am avut noi impreuna stiu foarte multi colegi care ma cunosc. Tineam la Lidia foarte mult”, a spus Nicolae Botgros, potrivit Kfetele.ro.

Adriana Babin, exemplu de stil si rafinament! „Fata cu naiul” a purtat o tinuta spectaculoasa de ziua ei de nastere - VIDEO

Lidia Bejenaru s-a stins din viata la data de 26 iulie 2021, rapusa de boala.

Articole din aceeasi categorie