14.12.2023
Cat de mult a crescut fratele Cleopatrei Stratan! Cezar a implinit 15 ani: „Esti cel mai tare frate, sunt super mandra ca...” - FOTO/VIDEO

Acum o zi, la data de 13 decembrie, tanarului interpret Cezar Stratan si-a sarbatorit ziua de nastere. Cu aceasta ocazie sora lui, Cleopatra Stratan, l-a felicitat.

Cleo a postat pe pagina sa de Instagram cateva fotografii din arhiva in care apare atat ea, cat si fratiorul ei mai mic.

„La multi ani Cezaricu meuu! Esti cel mai tare frate, sunt super mandra ca sunt sora ta! Sa fii sanatos si fericit! Love uuuu”, a mentionat artista in descrierea imaginilor.

Straluceste de Revelion, cu Loredana Boutique! Care sunt tendintele din acest an in materie de rochii de seara - VIDEO

De asemenea, Cleopatra a publicat in mediul online si o fotografie facuta recent impreuna cu Cezar la Disneyland Paris.

„...Esti cel mai tare frate”, a mai precizat interpreta.

Si urmaritorii virtuali ai artistei l-au felicitat pe sarbatorit: „La multi ani, Cezarica”, „La multi ani frumosi, sanatosi si plini de bucuri alaturi de cei dragi”, „La multi ani, frumosi, sanatosi si impliniti”, „La multi ani frumosi”.

Cezar Stratan este un interpret din Republica Moldova nascut la data de 13 decembrie 2008. Este fiul cantaretului Pavel Stratan. Printre piesele sale se numara: „Alta data”, „Nota de tacere”, „Mami”.

Nuntile anului 2023! Cine dintre vedetele de la noi au spus „DA” in fata altarului - FOTO

Articole din aceeasi categorie