14.12.2023
Adriana Babin, exemplu de stil si rafinament! „Fata cu naiul” a purtat o tinuta spectaculoasa de ziua ei de nastere - VIDEO

Naista Adriana Babin isi sarbatoreste ziua de nastere astazi, 14 decembrie 2023.

Cu ocazia aniversarii, Babin a decis sa-si organizeze o sedinta foto pentru a imortaliza momentul frumos din viata ei.

Pentru foto shoot, Adriana a purtat o rochie maxi, mulata pe corp, in nuante de alb si negru. Tinuta a fost competata perfect cu o pereche de manusi din satin care au reusit sa aduca si mai multa eleganta look-ului.

Totodata, Babin a avut un machiaj cu accent pe buze, ea a ales o nunate clasica de rosu. Iar in ceea ce priveste coafura, „fata cu naiul” si-a facut un coc.

Straluceste de Revelion, cu Loredana Boutique! Care sunt tendintele din acest an in materie de rochii de seara - VIDEO

„Same time next year? #birthdaygirl”, in traducere din engleza: „La aceeasi ora anul viitor? #sarbatorita”, a mentionat Adriana Babin in descrierea video-ului care a adunat zeci de felicitari din partea internautilor: „La multi multi ani frumosi inainte”, „La multi ani sagetatorita. Acum inteleg de ce semanam intr-un fel, zambim si avem doza aceea de nebunie, avem aceleasi valori. Sa fie viata presarata cu sclipici”, „Happy birthday! Cu multe concerte si realizari frumoase”.

Adriana Babin este o naista cunoscuta si talentata din Republica Moldova.

Cat de mult a crescut fratele Cleopatrei Stratan! Cezar a implinit 15 ani: „Esti cel mai tare frate, sunt super mandra ca...” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie