31.05.2024
Ea este interpreta de la noi care a slăbit 14 kilograme timp de 4 luni! Cum i-a reușit acest lucru: „În fiecare dimineață...” - VIDEO

Invitată în cadrul emisiunii O Seară Perfectă, interpreta Anișoara Prisăcaru a venit cu o piesă pocmai potrivită pentru sezonul nunților. De asemenea, în studio artista a vorbit despre planurile sale de viitor, relația cu nepoții săi, dar și despre cum a reușit să slăbească.

„Linia melodică a acestei piese este de doamna Lidia Zagoreanu și orchestrația este de regretatul nostru, marele artist Mihai Mihălăchioaie, am făcut cu el 9 cântece. Ne pare foarte rău că acest mare artist a plecat, era un folclorist de excepție. Mă bucur că mi-a rămas măcar ceva frumos”, a menționat Anișoara Prisăcaru.

Tu știi ce costume de baie se poartă în această vară? Iată cele mai actuale tendințe pentru zilele însorite la plajă - VIDEO

Totodată, în cadrul emisiunii, invitata a vorbit cu dragoste despre nepoții ei. „Sunt nepoțelele mele de la fată. Fiica are 40 și nepoțica are 20, cealaltă are 17. Mai am încă 2 nepoți de la băiat. De la băiat unul are 4, iar altul în curând 2. Mă bucur foarte mult că văd creșterea nepoților. Nepoții sunt un boț de aur pe care nu-i poți compara cu nimic... Nepoții au crescut în vizorul nostru, au crescut în familia noastră”, a spus invitata.

Anișoara Prisăcaru a mărturisit de asemenea că își dorește strănepoți: „Mă rog lui Dumnezeu să fiu și străbunică căci spre asta mergem”.

Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

În ultima perioadă, invitata a slăbit și a povestit care este motivul: „Anișoara, am avut o intervenție chirurgicală și după această intervenție am pierdut 6 kilograme deodată. Din luna februarie și până acum s-au mai dus 8 kilograme. Am luat și o rețetă. În fiecare dimineață beau 300 de mililitri de apă călduță și peste o oră mănânc 100 de grame de terci. Între mese pot să mănânc fructe, după masă nu. După ora 4-5 nu mai mănânc nimic”.

„Eu cred că a fost o încercare de la Dumnezeu care îmi dă puteri să merg înainte. Nu vreau să plec, mai am de cântat mult încă”, a explicat artista.

Articole din aceeasi categorie