31.05.2024
Tu știi ce costume de baie se poartă în această vară? Iată cele mai actuale tendințe pentru zilele însorite la plajă - VIDEO

Chiar dacă nu ştii încă unde vei pleca în vacanţă, deja e timpul să-ţi alegi costumul de baie. Astfel, noile tendinţe în materie de ţinute de plajă cu siguranţă te vor inspira să optezi pentru costumul perfect. Care sunt acestea, dar şi cum combinăm un costum de baie la o ţinută de zi, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Vara este perioada emoțiilor puternice și colorate. Desigur că în trend rămân nuanțele aprinse, absolut toate culorile, pe orice gust puteți să alegeți. De asemenea, în acest an rămâne în trend printul leopard”, a spus Victoria Guțu, fondatoare magazin de lenjerie intimă.

Vara aceasta, alege să te simţi bine şi să fii în pas cu moda, optând pentru modele provocatoare şi interesante de costume de baie, perfecte ca să îţi scoată în evidenţă feminitatea şi frumuseţea, să îţi asigure un bronz perfect şi să te ajute să te simţi minunat.

Emily Ratajkowski, în mijlocul unui scandal după ce a pozat în cadă cu fiul ei - VIDEO

„Fiecare femeie trebuie să se simtă frumoasă și atrăgătoare și acest aspect este foarte important. Abordarea este individuală, ne uităm la siluetă, ce vrem să corectăm. În vogă sunt costumele transformer care pot fi purtate în 2 sau 3 feluri”, a menționat fondatoarea magazinului de lenjerie intimă.

Cu siguranţă te vei plictisi dacă vei lua cu tine la mare doar un costum de baie. Aşa că, poţi alege şi un costum dintr-o singură piesă vestimentară, cu decupaje îndrăzneţe.

Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

„Fetele cumpără pentru fiecare zi în care se vor afla la mare câte un costum de baie. Sunt costume de baie care sunt potrivite anume pentru bronz, sunt din cele care pot fi purtate în viața de zi cu zi și se combină perfect cu pantalonii sau cu fustele”, a recunoscut Victoria Guțu.

De asemenea, aceasta a adăugat: „În showroom-ul nostru costumele de baie sunt prezente tot anul”.

Articole din aceeasi categorie