31.05.2024
Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

Bianca Censori și Kanye West, cunoscutul rapper în vârstă de 46 de ani, plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat. Arhitecta australiană în vârstă de 29 de ani și Kanye au sărbătorit recent prima aniversare a nunții lor, după ce s-au căsătorit în secret în decembrie 2022, la scurt timp după finalizarea divorțului lui Kanye de Kim Kardashian.

În ultima perioadă, Bianca a atras atenția prin alegerile sale vestimentare îndrăznețe și provocatoare, însă recent, cuplul a devenit subiectul unor speculații tot mai intense despre intențiile lor de a întemeia o familie. Membrii apropiați ai cuplului și Kanye însuși au lăsat să se înțeleagă că planurile lor de a avea un copil sunt mai aproape de realizare decât s-ar fi crezut inițial.

În februarie, fanii au observat versuri sugestive pe una dintre piesele noului album al lui Kanye, „Vultures". În melodia „Keys to My Life", Kanye sugerează că este pregătit pentru „un alt copil”, repetând fraza: „Ești pregătit pentru Venmo? Știi deja că sunt impulsiv și un alt copil este scopul meu final”.

Dureros! Mesajul cutremurător publicat de Anna Zavorotnyuk după moartea mamei sale: „ Acești 5 ani în care ai suferit sunt în urmă” - FOTO

Totodată, în martie, prietenul lui Kanye, Justin LaBoy, a amplificat zvonurile când a declarat pentru TMZ că rapperul este mai fericit ca niciodată și că este pregătit să fie din nou tată. LaBoy a susținut că „o grămadă de bebeluși” sunt pe drum pentru Kanye și Bianca.

Mai târziu, o sursă a declarat pentru In Touch că cei doi încearcă activ să aibă un copil. „Kanye își dorește cu siguranță un alt copil și spune că Bianca va fi o mamă uimitoare. Ea este de fapt foarte bună cu copiii lui. Ei încearcă în mod activ să facă un copil”, a afirmat sursa, care a adăugat că și Kim Kardashian este de acord cu planurile lor, spunând: „Chiar și Kim e de acord cu asta. Ea știe că el își dorește să aibă cât mai mulți copii”.

Luna trecută, un apropiat al cuplului a declarat pentru US Sun că „nu ar fi surprinși” dacă Bianca ar anunța că este însărcinată în curând. Acesta a prezis, de asemenea, că arhitecta va continua să șocheze lumea cu garderoba ei provocatoare pe tot parcursul sarcinii, similar cu ceea ce a făcut Rihanna. Sursa a adăugat că Bianca este foarte dornică să se concentreze pe a avea copii după lansarea noului album al lui Kanye, „Vultures 2”.

Inevitabilul s-a produs! Și J Lo renunță la verighetă. Mai suplă ca oricând, s-a văzut cu fiica lui Ben - FOTO

„Ultimele două luni au fost o experiență, dar își dorește foarte mult să se concentreze pe a avea copii după lansarea albumului”, a dezvăluit sursa.

Articole din aceeasi categorie