24.01.2020
Ea e cea mai frumoasa bunica din Europa. Cum arata rusoaica de 50 de ani
Zilele trecute, in Bulgaria, s-a desfasurat un concurs de frumusete pentru femeile care au trecut varsta de 40 de ani. Invingatoare in aceasta competitie au devenit doua rusoaice, una dintre care a primit titlul de cea mai frumoasa bunica din Europa.

Pe 22 ianuarie, orasul Sofia a gazduit competitia Mrs. World Classic. De aceasta data pentru coroana s-au luptat peste 30 de femei din tari precum: Ucraina, Rusia, Estonia, India si altele.

Concursul este impartit in doua categorii – femei care au copii si cele care au devenit deja bunici. In ambele categorii invingatoare au iesit doua rusoaice: Iulia Shastina de 45 de ani si Ekaterina Eghina de 50 de ani, care a primit titlul de cea mai frumoasa bunica din Europa.

Citeste si: Ea e cea mai sexy bunica de pe Instagram! Cum se pozeaza la 63 de ani: „Am relatii doar cu barbati tineri!”

Ekaterina a devenit rapid vedeta internetului, pentru ca nu seamana deloc cu o bunica. Aceasta are o nepotica pe nume Eva, alaturi de care petrece tot timpul liber.

Citeste si: Frumusetea nu are limita de varsta! Cea mai fit bunica din lume are 80 de ani si o silueta de invidiat

Ekaterina Eghina are foarte mare grija de silueta sa, face sport si se alimenteaza sanatos.

Citeste si: Cea mai frumoasa bunica din lume este din Republica Moldova! Iraida Gorea a castigat concursul "Grandma World"

Sursa foto: woman.ru

Articole din aceeasi categorie