05.11.2019
Ea e cea mai sexy bunica de pe Instagram! Cum se pozeaza la 63 de ani: „Am relatii doar cu barbati tineri!”
Varsta e doar un numar! Asta crede Lesley Maxwell, o femeie de 63 de ani, care se mandreste cu felul in care arata la varsta ei. Bunica a trei copii, ea isi doreste sa le inspire si pe alte femei de varsta ei sa se simta atragatoare.

Lesley Maxwell arata incredibil, chiar daca s-a apucat de fitness si de un regim de viata sanatos abia la varsta de 48 de ani. Treptat, ea a devenit antrenor personal de fitness si si-a dedicat viata acestei cariere. Femeia are un abdomen lucrat la care viseaza si tinerele de 20 de ani. Datorita fizicului sau Lesley a castigat peste 30 de trofee in lumea fitness-ului, potrivit Daily Star.

Lesley Maxwell

Lesley Maxwell

Lesley Maxwell sustine ca acum este mai fericita si mai sanatoasa decat in tinerete. Mai mult, aceasta se simte mult mai increzatoare in sine. Ca dovada stau numeroasele sedinte foto in costum de baie sau lenjerie intima, unde blonda isi etaleaza corpul perfect tonifiat.

Nu cred ca oamenii ma judeca pentru varsta mea. Pana la urma, muncesc la fel de mult ca ceilalti. Este o comunitate fantastica si cred ca aici nu se pune problema niciodata de varsta. Tot ce vreau sa le transmit femeilor este sa nu mai amane! Fiecare femeie poate sa se simta sexy chiar acum!”, a spus Lesley Maxwell. 

Lesley Maxwell

Felul in care arata nu este o intamplare. Lesley urmeaza o dieta bine pusa la punct si se antreneaza aproape zilnic: „In primul rand, trebuie sa ai grija de tine si de corpul tau. Ai nevoie de alimente pline de nutrienti, fara mancare procesata sau fast-food! Pe langa asta, eu recomand antrenamentul cu greutati, pentru un corp mai tanar. O astfel de rutina iti tonifica bratele si posteriorul.”

Lesley Maxwell recunoaste ca este abordata des de catre barbati mult mai tineri decat ea: „Mereu sunt curtata de barbati tineri. Oricum, eu nu ma simt de varsta pe care o am, asa ca nu e nicio problema. Am avut relatii doar cu parteneri mai mici decat mine. Chiar si fostul meu sot este mai tanar cu 13 ani decat mine.”

Lesley Maxwell

Sursa foto: click.ro

Articole din aceeasi categorie