10.06.2022
Ea are 18, iar el 18 de doua ori! Cum a fost colaborarea dintre Pasha Parfeni si Andreea Bostanica: „Ele savurau atunci viata reala, dar eu de exemplu doar acum am iesit din casa..” - VIDEO

Un duet neasteptat, dar atat de frumos au realizat recent Pasha Parfeni si Andreea Bostanica. 18 am facut ne spun cei doi interpreti, iar mai multe afla de la ei intr-un interviu marca O Seara Perfecta.

Pentru ca stia ca Andreea urmeaza sa implineasca 18 ani, interpretul Pasha Parfeni a si venit cu ideea de colaborare. 

Desi acesta are deja facuti de doua ori cate 18, spune ca piesa este la fel de actuala si fantastica si acum pentru el.

Videoclipul piesei este unul in stil american, iar cei doi invitati afirma ca are o statistica foarte bine: „Video-ul merge foarte  bine. De obicei stii ca prima zi merge, iar dupa asta scade popularitatea, dar el dupa statistica merge foarte stabil, si deloc nu pierde din tempou.”, spun invitatii. 

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, declaratii inedite despre viata de cuplu. Ce planuri au cei doi artisti: „Nu simtim ca depundem efort”

Desi la 18 ani ai sai Pasha nu avea nici internet, nici retele de socializare, povestea Andreei este complet diferita: „Si mama si toata lumea imi zice ca viata era mult mai interesanta, ele savurau atunci viata reala, dar eu de exemplu doar acum am iesit din casa. Ba am avut de montat un vlog nou din vacanta, ba am facut o companie, am avut de facut story, in general petrec timpul mai mult acasa in telefon lucrand.”, spune adolescenta.

De ziua sa de 36 de ani, Pasha a sarbatorit din plin. Acesta a avut 50 de invitati la o vila si spune ca s-a distrat de minune.

Pentru aceste zodii nu exista subiecte tabu si poti discuta cu ele despre orice! Afla care sunt patru dintre cele mai deschise semne zodiacale

Andreea a afirmat in cadrul interviului faptul ca isi doreste mai repede sa faca 18 ani pentru a-si lua permisul. In schimb interpretului Pasha Parfeni ii este cu adevarat dor de varsta de 18 ani pentru a avea timpul liber de atunci. 

A absolvit liceul in anul 2009 si isi aminteste cu drag momentele unice! Vezi cum arata interpretul Ionel Istrati cu 13 ani in urma: „Ce timpuri” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie