09.06.2022
Cleopatra Stratan si Edward Sanda, declaratii inedite despre viata de cuplu. Ce planuri au cei doi artisti: „Nu simtim ca depundem efort”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit deschis despre relatia lor.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din tara. Cei doi traiesc o poveste de dragoste ca in filme si se bucura din plin de casnicia lor. Artistii muncesc din greu pentru cariera lor, insa nu neglijeaza timpul petrecut impreuna, iar fanii au fost anuntati ca vor avea parte de surprize inedite.

Cei doi parteneri nu impart doar viata personala, ci si pe cea profesionala. Cleopatra si Edward merg impreuna la concerte si participa la evenimente. De asemenea, cei doi au declarat ca vor mai lansat piese impreuna. Daca unii s-au intrebat daca este bine sau nu ca un cuplu sa imparta aceeasi meserie, artistii au demonstrat ca fac o echipa buna atat acasa, cat si pe scena.

Top 10 cele mai urmarite conturi de Instagram din Moldova! Vezi cine sunt moldovenii care au reusit sa adune comunitati de sute de mii de urmaritori moldoveni, dar si cine se afla acum in fruntea clasamentului - FOTO

Cum se inteleg Cleopatra Stratan si Edward Sanda

De asemenea, Edward Sanda a dezvaluit si ce planuri au pentru aceasta vara. Din fericire, evenimentele au fost reluate, iar invitatiile lor sunt din ce in ce mai numeroase. Din acest motiv, cei doi si-au mutat perioada vacantei si sunt nerabdatori sa priveasca apusul de soare in Grecia.

„Ne-am mutat vacanta din cauza evenimentelor, de fapt din fericire, ca avem de cantat prin tara. E bine, pregatim o piesa noua, pentru ca scoatem o singura piesa pe an, impreuna, nu separat. Urmeaza multe surprize. Ea e aproape gata cu albumul ei, al cincilea. E frumos, avem activitate, nu avem timp sa ne plictisim. Voiam sa mergem in Santorini, in Grecia. Am auzit de la prieteni ca acolo ar fi cel mai frumos apus de soare din lume si am zis sa avem si noi experienta asta si sa ne bucuram de ea, dar cred ca pe la final de vara, asa.”, au marturisit Cleopatra Stratan si Edward Sanda pentru WOWbiz.ro.

Johnny Depp care a castigat in instanta ar putea refuza banii fostei sale sotii, Amber Heard. Ce spun avocatii actorului

„Suntem o echipa”

In ceea ce priveste relatia de cuplu, Cleopatra si Edward se inteleg tot mai bine pe zi ce trece. Artista a precizat ca formeaza o echipa unita si amandoi muncesc pentru aceleasi scopuri. Ba mai mult, sotul cantaretei a declarat ca nu simt un efort in casnicia lor, iar totul vine de la sine

Edward: „E minunat, e foarte bine. Nu simtim ca depunem efort sau ca e ceva greu, ca daca suntem naturali si ne place, totul decurge frumos.”

Cleopatra: „Noi suntem de fapt o echipa. Nu jucam unul impotriva altuia, ci unul pentru altul.”, au dezvaluit Cleopatra Stratan si Edward Sanda. 

Articole din aceeasi categorie