09.06.2022
A absolvit liceul in anul 2009 si isi aminteste cu drag momentele unice! Vezi cum arata interpretul Ionel Istrati cu 13 ani in urma: „Ce timpuri” - FOTO

Luna iunie este dedicata bacalaureatului si balurilor de absolvire. Pentru ca a finalizat si el aceasta treapa a vietii cu mai multi ani in urma, Ionel Istrati a publicat in mediul online o fotografie rara din ziua balului.

Pe pagina sa de Instagram interpretul a publicat o imagine si a mentionat in descrierea sa: „Absolventii-2009. Lina, Cezara si Ionel Istrati. Ce timpuri!”

Pentru eveniment, Ionel a optat in favoarea unui costum argintiu stralucitor, o camasa, dar si o cravata de culoare alba.

Imaginea a fost apreciata de sute de internauti. De asemenea unul dintre urmaritorii sai virtuali a lasat si un comentariu sub fotografie: „Wow! Cate amintiri.”

Johnny Depp care a castigat in instanta ar putea refuza banii fostei sale sotii, Amber Heard. Ce spun avocatii actorului

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

A devenit popular datorita unor hituri precum „Te caut”, „Eu numai, numai” sau „Odinoko”.

Top 10 cele mai urmarite conturi de Instagram din Moldova! Vezi cine sunt moldovenii care au reusit sa adune comunitati de sute de mii de urmaritori moldoveni, dar si cine se afla acum in fruntea clasamentului - FOTO

Articole din aceeasi categorie