01.06.2022
„Ea a facut aceasta alegere inainte de razboi”! Olena Zelenskaya a povestit la ce universitate intentioneaza sa aplice fiica ei, in varsta de 17 ani - VIDEO

Prima doamna a spus ca fiica ei planuieste sa aplice la o universitate din Ucraina. Alexandra a luat singura aceasta decizie chiar inainte de inceperea razboiului. Dupa invazia rusa, fata nu si-a schimbat planurile.

Zelenskaya a spus ca anul acesta Alexandra a absolvit scoala Novopechersk din Kiev, dar, ca si alti absolventi ucraineni, nu va avea o vacanta obisnuita.

„Alexandra, desigur, este absolventa. Suntem cu totii foarte ingrijorati. Aceasta este o etapa importanta in viata ei, din pacate, se incadreaza intr-o perioada atat de dificila atat pentru familia noastra, cat si pentru tara noastra. Nu va fi absolvire, nu va fi nimic, absolvim scoala de la distanta. Va aplica la o universitate din Ucraina, ea a decis asta inainte de razboi si pana cand nimic nu s-a schimbat. Nu vrem sa ne schimbam planurile. Nu am presat-o, a fost decizia ei. Sincera sa fiu, sunt fericita pentru ca nu as vrea sa plece acum. Va face un test de aplicare. Acum se pregatesc pentru asta.”, a declarat prima doamna a tarii.

Interpreta ucraineana MamaRika a recunoscut ca se confrunta cu probleme de sanatate din cauza razboiului - VIDEO

Zelenskaya nu a dezvaluit detalii si nici nu a spus ce profesie si-a ales fiica ei.

„Nu voi vorbi deocamdata. Cred ca toata lumea va afla mai tarziu. Acest lucru este interesant pentru oameni. Ea imi cere sa nu vorbesc prea mult despre acest lucru.”, a adaugat ea.

De la ce pornesc certurile intre Delia si Razvan Munteanu si cine cedeaza: „Cel care a gresit...”

Articole din aceeasi categorie