01.06.2022
De la ce pornesc certurile intre Delia si Razvan Munteanu si cine cedeaza: „Cel care a gresit...”

De la ce pornesc certurile intre Delia si Razvan Munteanu si cine cedeaza. Delia Matache este una dintre cele mai iubite artiste din tara noastra. Pe langa cariera de succes, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Munteanu. Ca in orice cuplu, mai exista si momente tensionate, iar vedeta a spus acum cum gestioneaza situatia si cine cedeaza primul.

Delia Matache e una dintre cele mai iubite cantarete din Romania. A cucerit publicul atat prin vocea ei, cat si prin stilul ei original, din toate punctele de vedere. Pe langa o cariera de succes, ea traieste si o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Munteanu. Cei doi sunt impreuna de aproximativ un deceniu si chiar sunt un exemplu in randul cuplurilor.

De Ziua Internationala a Copiilor, Natalia Barbu deapana amintiri! Artista a publicat in mediul online fotografii rare din copilaria sa: „La multi ani tuturor” - FOTO

In cadrul unui interviu, indragita artista a spus cum reuseste sa treaca peste certurile din cuplu, dar a precizat si cine este primul care cedeaza. Iata declaratiile vedetei!

Delia si Razvan Munteanu s-au casatorit in 2012 si au avut parte de o nunta ca in povesti. Cei doi chiar sunt un exemplu in randul cuplurilor din showbiz. De curand, artista a oferit un interviu amplu despre viata sa profesionala, dar si despre cea personala.

Printre altele, a fost intrebata si de relatia cu Razvan, dar si despre momentele neplacute pe care le mai intampina. Delia a raspuns ca este norocasa ca relatia lor este bazata pe intelegere, respect si iubire, iar atunci cand apar diferite discutii in contradictoriu, cel care cedeaza este cel care a gresit.

Dara - de nerecunoscut! Vezi prin ce transformare incredibila a trecut artista de-a lungul timpului - FOTO

„Relatia noastra se bazeaza pe intelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. De regula cedeaza cel care a gresit!”, a declarat Delia, potrivit Libertatea.

De-a lungul timpului, fanii artistei si-au exprimat in repetate randuri aceasta curiozitate, multi dintre ei dorindu-si sa o vada in rolul de mamica. Acum, sotia lui Razvan Munteanu a decis sa rupa tacerea si a afirmat ca ea si partenerul ei lasa o portita deschisa catre acest subiect.

„Deja am foarte multe variante de raspuns si toate sunt de nedifuzat. Hai sa mergem cu o varianta draguta, ne mai gandim si ramane o portita deschisa, in cazul in care vrem sau nu, dar ne mai gandim. Ramane varianta ne mai gandim!”, a spus Delia.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie