01.06.2022
Interpreta ucraineana MamaRika a recunoscut ca se confrunta cu probleme de sanatate din cauza razboiului - VIDEO

Intr-un interviu, interpreta din Ucraina, MamaRika a recunoscut ca din cauza stresului din timpul razboiului, se confrunta cu probleme de sanatate. 

Interpreta a plecat din Kiev la Odessa, iar mai apoi, impreuna cu fiul ei de sapte luni a zburat in Polonia. Cu toate acestea, artista nu a putut sa stea mult timp in strainatate si a decis sa se intoarca in Ucraina, unde o astepta sotul ei, Serghei Sereda. Cuplul a hotarat sa se intoarca la casa lor de langa orasul Hostomel.

„Iti da fiori!” Interpretul Alekseev a dedicat o piesa emotionanta tuturor mamelor din Ucraina - VIDEO

MamaRika a recunoscut ca din cauza grijilor si a stresul pe care l-a trait in timpul acestor calatorii erau atat de puternice, incat ea a inceput sa-si piarda laptele. 

„Medicul meu mi-a spus ca in aceasta perioada nu trebuie sa dezveti copilul de la san si m-a sfatuit sa-l hranesc mai des. Ea imi zicea: „Nu se stie daca o sa-i gasesti mancare speciala, terciuri. Laptele - este singura ta sansa de a-ti salva copilul”. Pentru acest lucru, desigur ca eu trebuia sa ma calmez, sa imi pun toti nervii intr-o cutiuta si sa ma iau in maini. Slava Domnului ca totul s-a restabilit si eu pot hrani mai departe copilul”, a spus interpreta. 

Artista a adaugat ca din cauza starii psihologice proaste, bolile sale cronice au revenit. De asemenea, MamaRika a recunoscut ca intentioneaza sa mearga la un psiholog. 

Naomi Campbell se intalneste cu un miliardar italian! Afla cine este alesul inimii sale si ce avere spectaculoasa are - FOTO

„Gandul de a merge la un psiholog desigur ca il am. Insa eu cred ca totul este la mine in cap, trebuie doar sa imi adun gandurile. Acum mi s-au intors toate bolile cronice. Am probleme cu stomacul... De aceea, eu am hotarat sa trec mai multe controale, sa dau analize. Am o problema destul de serioasa din cauza stresului. Asa dar, eu trebuie ori sa merg la un psiholog, ori sa ma inteleg singura pe mine”, mentioneaza artista. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie