08.03.2022
E tanara, ambitioasa si foarte artistica! Viata interpretei Evelina Negru a luat o intorsatura majora dupa participarea in concursul SuperStar Romania: „Pot sa spun ca pe langa talent, am fost inzestrata si cu mult noroc” - VIDEO

Evelina Negru este o tanara interpreta din Republica Moldova, care a participat la concursul SuperStar Romania, de unde si a pornit o cariera de muzica pe care o astepta atat de mult si spre care aspira. A muncit din greu, iar acest lucru a fost observat de care Marius Moga, care i-a propus Evelinei sa semneze un contract cu casa de discuri „DeMoga Music”. Cum s-a schimbat viata sa dupa acest moment, spune interpreta, in cadrul emisiunii „O Seara Perfecta”. 

Chiar daca locuieste la Chisinau, este foarte des la Bucuresti, deoarece a semnat un contract cu casa de discuri „DeMoga Music”.„Inca nu m-am mutat aici, dar vin foarte des. Sunt clasa 12-a, anul asta am BAC-ul si invat in Chisinau. Stau mereu cu sufletul la gura, pentru ca am si eu rude in Ucraina, pentru care ma rog. Sper sa se termine totul mai repede. Ai mei sunt in Chisinau si sper cat mai curand sa ii revad”. 

Acum, Evelina face des naveta Chisinau - Bucuresti. „Se intampla si saptamanal si lunar. De fapt, acum stau mai mult in Bucuresti. Anul acesta am stat mai mult pe aici, am facut orele online. Profit de fiecare zi, saptamana, ca sa vin aici sa fac muzica”. 

Dupa participarea la SuperStar Romania, Marius Moga „a pus ochii” pe tanara interpreta si a vazut in ea un potential mare. „Cred ca i-a placut foarte mult prestatia mea de la SuperStar si de aceea mi-a propus sa vin la studiou sa facem niste sesiuni, sa vedem daca ma descurc. Am facut deja mai multe piese si deja am semnat un contract. Sunt foarte fericita, caci era un vis mare de al meu. Asteptam sa implinesc 18 ani ca sa pot sa semnez contract cu o casa de discuri, sa fac muzica si sa impart energia mea prin muzica”. 

Si-au pus haine in culorile galben-albastru si au cantat pentru pace! Valeria Pasa a realizat un videoclip in 3 zile si acesta deja se bucura de succes: „Din persoanele publice ne-a mentionat si Antonia pe Instagramul sau” - VIDEO

Dupa spusele tinerei interprete, ea este foarte recunoscatoare pentru aceasta oportunitate, caci astfel i s-au deschis mai multe usi in viata. „Stiu ca nu fiecare prinde asa o sansa. Pot sa spun ca pe langa talent, am fost inzestrata si cu noroc. Am ocazia sa lucrez cu mai multi producatori, facem diferite sesiuni cu mai mult song writeri, facem colaborari cu multe persoane. Sa stii ca am o echipa foarte mare, sunt semnata cu DeMoga Music si MediaPro. Ei ma ajuta sa ma dezvolt, sa fac cat mai multa muzica, filmam videoclipuri impreuna”. 

Recent, interpreta a terminat filmarile unui nou videoclip. „Este o piesa de suflet si cred ca se potriveste cu perioada in care suntem cu totii acum. Sper sa fie un mesaj de bine si sa intre in sufletul publicului. Piesa se va numi „Traiam in Paradis” si se va lansa chiar curand”. 

In aceste timpuri dificile, oamenii sunt in cautarea unui sprijin sufletesc! Preotul Teodor Balan: „Cred ca sufltele noastre tind spre ceva mai curat, caci aceste apasari pe suflet ii fac pe crestini sa fie mai aproape de Dumnezeu” - VIDEO

Dupa participarea in acest concurs, viata ei a luat o intorsatura mare. „Viziunea mea fata de muzica, la fel, s-a schimbat. Am devenit mai pasionata si am inceput sa vad muzica cu alti ochi. Plus la asta, mi-am facut multi prieteni noi, din domeniul muzicii. Cred ca acesta este cel mai important si cel mai ravnit pas pe care il asteptam. Chiar ma bucur mult ca am participat la acest concurs. Cand m-am inscris la casting, aveam mari dubii, dar am fost convinsa pana la sfarsit si uite ca am ajuns aici”. 

„Cred ca in curand ma voi muta definitiv la Bucuresti, deja imi caut o chirie. Insa, niciodata nu am sa uit de unde am pornit. Chisinaul si oamenii de acolo au un loc aparte in inima mea. Sunt foarte recunoscatoare pentru toate lectiile de viata pe care le-am invatat in Chisinau. Sa stii ca, atunci cand vin in Bucuresti, toti ma roaga sa le aduc bomboane si vin moldovenesc. Asa ca, mereu am cu mine alaturi o energie din Chisinau”, a spus Evelina Negru. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie