06.04.2021
Natalia Barbu, mai fericita ca niciodata! Este in asteptarea celui de-al doilea copil. Imaginea adorabila pe care a publicat-o interpreta

Se pare ca Natalia Barbu poate sa ne surprinda doar prin ceva frumos. Noutatile de la ea se lasa multasteptate, insa cand apar sunt doar pozitive. Interpreta a anuntat ca este insarcinata, publicand o imagine in care se vede burtica.

"Surpriza si minunea Universului", a scris Natalia pe Instagram si a publicat o poza in care se vede burtica bine rotunjita pe o plaja de pe Insulele Maldive. 

Moldoveanca se afla in vacanta pe Insulele Maldive si a publicat un video frumos in care se vede cum admira frumusetile si se bucura de zile calde acolo.

Anterior, in cadrul unui interviu de la O Seara Perfecta, interpreta a spus ca a avut foarte mult timp sa acorde familiei sale:„Serile la noi in familie, mai ales in perioada asta, au fost cu multe teme, cu citit. Am fost foarte ocupati cu scoala. De Craciun noi am sarbatorit dublu pentru ca Victor, pe 24 decembrie isi semneaza ziua si cumva e o sarbatoare mai mare.”

Tot atunci, Natalia a tot amanat lansarea noului sau album, deoarece si-a dorit sa organizeze un eveniment frumos la Chisinau, insa din cauza restrictiilor va fi nevoita sa-l lanseze online.„Eu tot de un an, chiar mai mult de un an stau cu albumul gata pregatit de lansare. Ideea mea de baza era sa vin la Chisinau sa fac o lansare frumoasa cu televiziuni, dar din pacate nu s-a putut si nici nu stiu daca o sa se poata cum mi-am propus asa ca o sa fac o lansare online a acestui album, acum primavara asta. O sa lansez pe toate platformele, cu un recital live, cu povesti, cu comunicare, in felul asta.”

Interpreta din Moldova este maritata cu milionarul roman Nicolae Sota si este stabilita, de mai multi ani la Bucuresti. Cei doi il au impreuna pe Victoras.

Articole din aceeasi categorie