29.12.2022
Exclusiv! Nu a aparut la TV de mai bine de un an. De ce a lipsit in tot acest timp Adrian Ursu: „Am schimbat radical foarte multe lucruri...” - VIDEO

De acest interpret cu siguranta ti-a fost dor sa-l revezi la TV. Dupa mult timp cat nu a mai aparut pe micile ecrane, Adrian Ursu a oferit in exclusivitate un interviu. Ce a facut artistul in tot acest timp, ce schimbari au fost in viata sa, dar si alaturi de cine va intalni noul an, afla din cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Intrebat cum a fost pentru el anul 2022, Adrian a raspuns: „A fost un an bun. Acum analizez la sfarsit de an si inteleg ca a fost un an foarte bun. Un an bun nu inseamna mereu doar cu bune, a fost si cu rele, dar am invatat lectii importante si este bun pentru ca la finele anului suntem cu totii sanatosi.”

Artistul a marturisit ca de cativa ani are parte de mai multe schimbari in viata. „Am schimbat radical foarte multe lucruri, spre exemplu, nu am fost un an de zile la televiziuni. Pentru cineva a fost surprinzator, cineva poate s-a suparat un pic, dar le-am spus ca o sa revin cu drag cand o sa am ceva nou. Acum am decis sa acord mai multa atentie familiei, lucrului.”, a povestit Adrian Ursu.

Marinela Bezer - vacanta de neuitat la Doha. Vezi cat de frumoasa este capitala Qatarului, dar si in ce hotel de lux s-a cazat bloggerita. Imagini care iti taie respiratia - FOTO/VIDEO

Curiozitatea e mare, astfel, Adrian Ursu a fost intrebat daca ii lipseste ceva. „Imi lipseste uneori rabdarea, uneori ar trebui sa vorbesc mai putin. Pra mult uneori ma deschid, dar poate este spre bine.”

Anul acesta interpretul va sarbatori Revelionul in compania celor mai dragi persoane, alaturi de familie. „Acasa, din noiembrie am refuzat toate propunerile care au venit. Am vorbit de vreo cativa ani cu sotia si am zis ca muncesc pe tot parcursul anului si cred ca as putea sa imi permit o zi din an sa refuz, sa spun ca nu cant. Chiar daca anul asta este destul de complicat, cumva am rezistat si am zis ca nu si continui sa vad prioritatea in a petrece Revelionul alaturi de cei dragi.”, a recunoscut Adrian.

Fotografia de Craciun postata de Shakira, de peste 3 milioane de like-uri. Unde a sarbatorit cantareata

Interpretul isi indeamna publicul ca in noul an: „Sa fie mai putin grabiti. Sa sa uite la stiri, dar poate un pic mai putin. Nu intrati in toate grijle care nu sunt ale voastre. Noi nu schimbam cu gandurile noastre lumea.”

In prag de sarbatori, cu totii trebuie sa credem in minuni, acesta este indemnul artistului pentru toata lumea. „Sa caute in ei ce ar putea sa schimbe ca sa nu fie atat de tristi. Sa aiba incredere, sa munceasca, sa invete, sa creada in minuni.”, a spus artistul.

Articole din aceeasi categorie