29.12.2022
Vrei sa-ti descoperi senzualitatea? Incearca dansul pe tocuri, cunoscut si ca High Heels. Coregraful Olya Basantey iti explica care sunt avantajele acestui tip de sport: „Noi ne focusam pe descoperirea” - VIDEO

O pereche de pantofi cu toc intotdeauna iti vor scoate in evidenta feminitatea. Dar ce ai zice de un dans pe tocuri inalte? Fie ca esti casnica sau femeie de afaceri, te poti simti gratioasa si la orele de dans. Iar calitatile pe care le vei dobandi acolo este increderea in sine si senzualitatea. Ce alte beneficii are acest stil de dans, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Hip-hop, jazz sau ale stiluri de dans, pe tocuri, acestea capata o noua forma de exprimare. „Am inceput sa experimentez acest timp de dans in 2012. Locuiam la acel moment in Shanghai. Am fost in turnee in toata Asia si am dansat, am cantat pe tocuri inalte.”, a spus coregraful Olya Basantey.

Ce crede Katy Black despre diferenta de varsta intr-o relatie, dar si ce nu i-ar ierta niciodata sotului ei. Bloggerita a facut dezvaluri sincere - VIDEO

Dansul pe tocuri inalte ofera senzualitate miscarilor unei femei. „Noi ne focusam pe descoperirea feminitatii fiecarei femei. De fiecare data cand o femeie incalta tocurile deja incepe sa se simta diferit.”, a mentionat coregraful.

Acest stil de dans este si un antrenament eficient, care iti da posibilitatea sa-ti controlezi, dar si sa-ti tonifiezi corpul. „La mine vin femei foarte increzute si de succes, dar inhibarea in sine o are fiecare persoana. Cand incalta tocuri fetele incep sa se descopere mai mult si mai mult.”

Tot la orele de dans pe tocuri, poti obtine flexibilitate, dar si o postura corecta. „Noi capatam o postura mai corecta, corpul devine mai flexibil. Cine are spatele incordat, noi lucram cu el. De asemenea, este prezenta si intinderea, intinderea tuturor grupelor de muschi. Nu exista oameni care nu au flexibilitate.”, a povestit Olya Basantey.

Exclusiv! Nu a aparut la TV de mai bine de un an. De ce a lipsit in tot acest timp Adrian Ursu: „Am schimbat radical foarte multe lucruri...” - VIDEO

Desi nu ar parea, dansul pe tocuri este pentru fiecare, indiferent de varsta sau statut social. „Eu am un procuror, am un blogger. Nu sunt oameni dintr-o anumita profesie care ar veni mai des decat altii. Casnice vin, femei de afaceri, nu este o anumita profesie unde trebuie sa iti descoperi feminitatea.”

Articole din aceeasi categorie