15.08.2022
E fata sau baiat? Cristina Scarlevschi si sotul sau au aflat sexul viitorului lor copil: „Simteam asta...”. Vezi ce petrecere deosebita a organizat dansatoarea - FOTO/VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute dansatoare de pole dance de la noi, Cristina Scarlevschi a anuntat acum o luna pe pagina sa de Instagram ca este insarcinata. Recent, pe retelele sociale, tanara a publicat mai multe imagini video emotionante din cadrul Gender Party-ului unde, impreuna cu sotul sau si invitatii sai au aflat ca in curand vor avea un baietel.

Pe pagina sa de Instagram, Cristina a publicat o fotografie si cateva imagini video din cadrul petrecerii multasteptate. 

Sotii au decis sa organizeze Gender Party intr-un loc pitoresc, in natura, unde i-au invitat pe cei mai apropiati lor oameni. 

„Oh, cate emotii”, a mentionat Cristina in descrierea unei imagini publicate pe Instagram. 

Natalia Gordienko - aparitie provocatoare in orasul vedetelor! Vezi cum s-a prezentat interpreta, dar si tinuta impecabila purtata pe strazile din Cannes - FOTO

Dupa un show fantastic, pe care l-au prezentat colegile viitoarei mamici, in sfarsit balonul a fost spart si a fost aflat sexul copilului lor. O multime de confeti de culoarea albastra a zburat in aer. 

„Este baiat. Simteam asta. Sunt atat de fericita”, a scris Cristina. 

Cand au aflat, ambii au inceput a plange de fericire. 

Pentru sarbatoare, atat Cristina, cat si sotul sau, au optat pentru tinute total white. 

Urmaritorii sai au ramas incantati de aceasta veste minunata si au scris multe cuvinte frumoase in comentarii. „Cat de emotionant! Felicitari”, „Ce frumos, felicitari din suflet, cuplu superb!”, „Lacrimi de fericire”, „Am lacrimat, sunteti atat de minunati”, „Sarcina usoara in continuare, sanatate!”, „Cata fericire”, „Felicitari, simteam ca este baietel”.  

Drake s-a tatuat pe fata pentru mama lui. A fost o alegere inspirata sau nu - FOTO

Cristina Scarlevschi este o dansatoarea pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA„N-aud”.

Nina Cretu si Renato Usatii au vizitat orasul Munchen! Vezi de ce surprize au avut parte cei doi, dar si cum au savurat timpul impreuna - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie