15.08.2022
Natalia Gordienko - aparitie provocatoare in orasul vedetelor! Vezi cum s-a prezentat interpreta, dar si tinuta impecabila purtata pe strazile din Cannes - FOTO

Cannes, orasul din sud-estul Frantei a devenit cu siguranta unul dintre preferatele artistei Natalia Gordienko, asta dupa ce vedeta a pozat intr-un mod inedit, iar rezultatele par desprinse parca de pe coperta revistei Vogue. pe care Oana Roman l-a mentionat de atatea ori in interviurile pe care le-a dat si in care a marturisit ca i-ar placea, peste cativa ani, sa se mute. Ei bine, cum pana se va produce aceasta mutare mai este, vedeta se bucura de vacanta pe care si-a organizat-o anul acesta in locurile acelea superbe.

Natalia Goridienko se bucura de o vacanta splendida in Franta. 

Insotita de fiul ei, interpreta moldoveanca si-a facut bagajele si a plecat in Franta pentru a petrece timp alaturi de el, dar si pentru a savura frumusetea oraselor de acolo.

Maia Sandu - din nou la drumetie! Vezi cum arata presedintele intr-o zi libera de la munca si cum a petrecut timpul alaturi de un grup de tineri - FOTO

Initial, cei doi au mers in Monaco, dupa care au optat pentru optiuni precum Grasse sau Cannes. 

Pentru aceasta calatorie, Natalia si-a pus in bagaj mai multe tinute care sa-i puna silueta in valoarea, iar in cea mai recenta postare, Natalia a surprins cu o tinuta curajoasa formata dintr-un costum clasic, o geanta rosie marca Marina Degolle si o pereche de pantofi negri. 

Se pare ca internautii au fost incantati, iar faptul ca Natalia petrece de la inceputul acestei veri tot mai mult timp in Franta se resimte in postarile sale cu descriere in limba franceza si tinutele tipice frantuzesti. 

Horoscop 15 august 2022. Zodiile care incep saptamana cu stangul. Ghinioanele se tin lant

Anterior, Natalia a participat si la Saptamana Modei de la Paris. Acolo vedeta a fost invitata de celebrul creator de moda Zuhair Murad, care i-a realizat in exclusivitate rochia pe care a purtat-o la Eurovisionsi cu care ulterior a devenit prieten foarte bun.

Articole din aceeasi categorie