01.08.2023
„E de origine japoneza”! Afla ce prenume au ales sotii Carnat pentru cel de-al 9-lea copil - VIDEO

Acum mai bine de o saptamana, la data de 23 iulie 2023, Marina Carnat a devenit mama pentru a 9-a oara.

In tot acest timp, bloggerita nu a divulgat prenumele nou-nascutului. Aceasta a vrut sa faca anuntul printr-un mod mai deosebit, astfel, a pregatit atat un video, cat si un mesaj pentru internauti.

Prenumele ales de Marina si Teodor este Mareo. „Numele pe care l-am ales impreuna cu sotul meu pentru fiul nostru e Mareo Carnat Asa-i ca e deosebit? „Mareo” e de origine japoneza, cu accentul pe „e” si inseamna „rar sau neobisnuit”! Acest nume il aveam pregatit inca pentru al 7-lea copil (eventual daca era baiat) ca fiind o combinatie perfecta intre Marina si Teo”, a mentionat femeia pe Instagram.

Blamata de unii, adorata de altii! Clipul postat de Georgina Rodriguez care a starnit controverse: „De ce permite asta Ronaldo?” - VIDEO

De asemenea, ea a adaugat: „Am o placere deosebita sa scriu lista copiilor mei stiind cu cata dragoste si daruire i le-am cautat si ales potrivite pentru fiecare personalitate!

1. Teo
2. Manuella
3. Mateo
4. Tea
5. Tadeo
6. Malvina
7. Tamia
8. Mya
9. Mareo”.

Marina Carnat a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 9 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 230 mii de urmaritori.

Schimb de replici acide intre Tany Vander si o urmaritoare! Iata motivul discutiei aprinse dintre cele doua - FOTO

Articole din aceeasi categorie