28.07.2022
Dupa zile intregi in care au aparut numai de mana, J.Lo si Ben Affleck au luat o pauza. Diva, alaturi de gemenii Max si Emme la Paris - FOTO

Dupa nunta secreta care a luat prin surprindere pe toata lumea, Jennifer Lopez si Ben Affleck au plecat in Paris, unde-si petrec o luna de miere foarte activa si unde au sarbatorit si ziua de nastere a divei de 53 de ani. Nu au mers singuri, ci alaturi de copiii lor din casniciile anterioare. Iata ca dupa cateva zile in care a aparut mereu mana in mana cu Affleck, J.Lo l-a lasat pe acesta in camera de hotel pentru cateva ore petrecute doar in compania copiilor ei de 14 ani.

Gemenii Maximilian si Emme si-au insotit mama in Paris si, cum era firesc, si-au dorit sa petreaca si cateva momente fara noua lor familie extinsa. Asa se face ca Jennifer si cele mai mari comori ale vietii ei au parasit impreuna hotelul in care sunt cazati si la iesirea caruia erau asteptati de o multime de fani si fotografi. In timp ce diva a fost zambitoare si le-a facut cu mana admiratorilor care o pozau neincetat, Max si Emme au stat cu ochii in telefon si au preferat sa urce cat mai repede in masina care-i astepta.

Pentru timpul petrecut cu copiii ei, J.Lo s-a imbracat casual, intr-o bluza alba asortata cu incaltarile cu platforme inalte si o pereche de blugi evazati in partea de jos. Parul a fost strans intr-un coc perfect, iar ochelarii de soare si cerceii mari, deja marci inregistrate ale stilului artistei, nu au lipsit. 

Smiley a implinit 39 de ani. Ce mesaj i-a transmis partenera lui, Gina Pistol

Recent, Jennifer Lopez si-a prezentat unul dintre copii cu prenume de gen neutru

Luna trecuta, Jennifer Lopez a cantat in duet cu Emme si, pentru prima data, si-a prezentat copilul de 14 ani folosind pronumele de gen neutru „they” (ei/lor). „Persoana mea preferata pentru un duet muzical”, a strigat artista pe scena de la Dodgers Stadium.

Imagini din luna de miere petrecuta de Jennifer Lopez si Ben Affleck in Paris

Jessie J isi doreste sa devina mama si nu-i pasa ca din acest motiv corpul ei se schimba: „Am acumulat cateva kilograme, dar nu mai am 17 ani!”

Articole din aceeasi categorie