28.07.2022
Smiley a implinit 39 de ani. Ce mesaj i-a transmis partenera lui, Gina Pistol

Smiley a implinit 39 de ani, iar partenera lui, Gina Pistol, a facut cu ocazia asta cateva dezvaluiri despre celebrul artist.

Smiley a implinit 39 de ani pe 27 iulie. Cu ocazia asta, Gina Pistol i-a transmis un mesaj emotionant si a facut o serie de marturisiri despre partenerul ei.

Smiley si Gina Pistol sunt intr-o relatie de aproximativ cinci ani. Cei doi formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. In martie 2021, au devenit parinti pentru prima data si au impreuna o fetita, pe nume Josephine.

In ziua in care Smiley a implinit 39 de ani, Gina Pistol a vorbit cu emotie despre partenerul ei de viata si tatal fiicei sale, Josephine. Prezentatoarea TV a declarat pentru fanatik.ro faptul ca inca mai este in cautarea cadoului ideal pentru artist. Pe langa asta, vedeta a facut dezvaluiri si despre povestea lor de dragoste.

Jessie J isi doreste sa devina mama si nu-i pasa ca din acest motiv corpul ei se schimba: „Am acumulat cateva kilograme, dar nu mai am 17 ani!”

„Cumva, tot ce traim noi acum, a fost un dar de la Dumnezeu si o minune. Si nu as vrea sa ii fortez mana (cu o a doua sarcina, n. red.). Daca e sa se intample, cu mare drag, imbratisez orice. Cred ca Dumnezeu are alte planuri acum decat sa ii faca lui Andrei un cadou un copil (rade, n. red.). Nici nu am avut timp sa ma pregatesc, sunt la fel ca autoritatile in timpul iernii (luate pe nepregatite, n. red.). Asa sunt si eu, anul acesta. Glumesc. Inca ii caut cadoul ideal pentru el.”

Gina Pistol a recunoscut ca Smiley este multumit si fericit cu tot ceea ce are in viata.

„Eu nu pot sa ii ofer mai mult decat ceea ce are. Din cate stiu eu, este foarte fericit si multumit de viata pe care o are in acest moment. Ii merg toate bine si nu pot eu sa concurez eu cu asa ceva. Adica orice cadou material venit din partea mea paleste in fata darurilor primite de la Univers, de la Dumnezeu.”

In ceea ce priveste cea mai mare implinire a artistului, fiica lui, Josephine, este cea care ii aduce zilnic zambetul pe buze.

„Cea mai mare implinire este, cu siguranta, copilul pe care il avem. Apoi cariera lui, tot ce a facut el a fost cu daruire si a crescut foarte frumos. Dar cu copilul nu pot concura, este un copil minunat, este atat de fain, de misto…”, a adaugat Gina Pistol pentru fanatik.ro.

Asa mama - asa fete! Marina Carnat a publicat un filmulet pe Instagram unde danseaza alaturi de fiicele sale - VIDEO

Pe Instagram, Smiley a transmis un mesaj cu ocazia zilei lui de nastere. Artistul a tinut sa le multumeasca celor care i-au trimis urari de bine.

„De ziua mea am tot ce imi doresc si ceva in plus, niste fire albe. Asta inseamna ca sunt sanatos, ceea ce va doresc si voua. Si va mai doresc credinta, iubire si incredere. Va multumesc tuturor ca v-ati facut timp sa imi urati ceva de bine astazi!”.

Articole din aceeasi categorie